שמים את הגבינה בקערה ומועכים אותה
מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל והביצים וטורפים הכל ביחד לבלילה אחידה
מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה
מפעילים את הנינג'ה ומרטיבים ידיים, תפעילו בתוכנית "אייר פריי"
אני שמה נייר על תבנית הנינג'ה ועליה אני מניחה את הלביבות
כשהנינג'ה נותן סימן, עם ידיים רטובות מכינים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפייה
לי נכנסו 4 לביבות כל פעם
אופים כעשר דקות. הלביבות מתנפחות ונראות נהדר
כשאתם רואים שהן משחימות, מוציאים ומכניסים לסיבוב שני. ככה מכינים את כל הלביבות.
אין לכם נינג'ה? משמנים תבנית אפייה ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, מכינים לביבות מניחים על נייר האפייה ואופים בתנור עד שהן משחימות.
אחרי שהלביבות יוצאות מהנינג'ה הן עדיין תפוחות אבל אחרי כמה דקות הן משתטחות אבל עדיין נהדרות.
אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר והן נהדרות גם אחרי חמישה ימים. בתיאבון.