Go Back Email Link
לביבות גבינה אפויות בנינג'ה

לביבות גבינה אפויות בנינג'ה

סוויט דולי
לביבות גבינה אפויות בנינג'ה ללא גלוטן וקלות הכנה
Prep Time 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 18 minutes
Course מתכוונים ללביבות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם גבינה לבנה טוברוג (אפשר עם צימוקים)
  • חצי כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 2 ביצים
  • 2 כפות קורנפלור

Instructions
 

  • שמים את הגבינה בקערה ומועכים אותה
  • מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל והביצים וטורפים הכל ביחד לבלילה אחידה
  • מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה
  • מפעילים את הנינג'ה ומרטיבים ידיים, תפעילו בתוכנית "אייר פריי"
  • אני שמה נייר על תבנית הנינג'ה ועליה אני מניחה את הלביבות
  • כשהנינג'ה נותן סימן, עם ידיים רטובות מכינים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפייה
  • לי נכנסו 4 לביבות כל פעם
  • אופים כעשר דקות. הלביבות מתנפחות ונראות נהדר
  • כשאתם רואים שהן משחימות, מוציאים ומכניסים לסיבוב שני. ככה מכינים את כל הלביבות.
  • אין לכם נינג'ה? משמנים תבנית אפייה ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, מכינים לביבות מניחים על נייר האפייה ואופים בתנור עד שהן משחימות.
  • אחרי שהלביבות יוצאות מהנינג'ה הן עדיין תפוחות אבל אחרי כמה דקות הן משתטחות אבל עדיין נהדרות.
  • אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר והן נהדרות גם אחרי חמישה ימים. בתיאבון.
Keyword לביבות גבינה אפויות בנינג'ה