לביבות גבינה אפויות בנינג'ה ללא גלוטן! הכנתי וכבר שמתי קצת שמן במחבת בשביל לטגן אבל אז החלטתי שאני מכינה את הלביבות בנינג'ה, מנסה ואני רוצה לספר לכם שיצאו נהדר. בעת האפייה הלביבות מתנפחות, אחרי כמה זמן האוויר יוצא והן משתטחות אבל נשארות נפלאות בטעמן. אפשר לשמור עד שבוע במקרר, הן נהדרות.
אני קניתי את גבינת הטוברוג עם צימוקים מה שכבר שידרג את טעם הלביבות.
אחרי שאתם מכינים את הלביבות, תרטיבו ידיים זה יקל עליכם להכין את הלביבות. אני הכנתי כל פעם 4 לביבות.
אם אין לכם נינג'ה, אין שום בעייה באותה הדרך בדיוק מכינים ורק אופים בתנור, הכנתי לכם אופצייה מסודרת למטה במתכון.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
אפשר לשמור את הלביבות סגורות בקופסה במקרר מספר ימים, הן נשמרות נהדר.
לביבות גבינה אפויות בנינג'ה
קערות הטורטיה זכו להצלחה עצומה
וקבלתי מאות הודעות בנוסח "הקערות פצצה!"
אתמול בערב קבלתי שידרוג
אלה שלחה לי תמונה שהכינה את הקערה בנינג'ה
תודה אלה על התמונה
לרכישה
מארז להכנות טורטיה אכילה בתנור
רוצים לקנות 4 קערות להכנת טורטיה בהנחה? בבקשה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הכנת לביבות גבינה אפויות בנינג'ה היא אופציה בריאה, נוחה וטעימה
לביבות גבינה אפויות בנינג'ה

לביבות גבינה אפויות בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם גבינה לבנה טוברוג (אפשר עם צימוקים)
- חצי כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 ביצים
- 2 כפות קורנפלור
Instructions
- שמים את הגבינה בקערה ומועכים אותה
- מוסיפים את הסוכר, תמצית הוניל והביצים וטורפים הכל ביחד לבלילה אחידה
- מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים לתערובת אחידה
- מפעילים את הנינג'ה ומרטיבים ידיים, תפעילו בתוכנית "אייר פריי"
- אני שמה נייר על תבנית הנינג'ה ועליה אני מניחה את הלביבות
- כשהנינג'ה נותן סימן, עם ידיים רטובות מכינים לביבות שמנמנות ומניחים על נייר האפייה
- לי נכנסו 4 לביבות כל פעם
- אופים כעשר דקות. הלביבות מתנפחות ונראות נהדר
- כשאתם רואים שהן משחימות, מוציאים ומכניסים לסיבוב שני. ככה מכינים את כל הלביבות.
- אין לכם נינג'ה? משמנים תבנית אפייה ולתנור שחומם מראש ל 180 מעלות, מכינים לביבות מניחים על נייר האפייה ואופים בתנור עד שהן משחימות.
- אחרי שהלביבות יוצאות מהנינג'ה הן עדיין תפוחות אבל אחרי כמה דקות הן משתטחות אבל עדיין נהדרות.
- אפשר לשמור בקופסה סגורה במקרר והן נהדרות גם אחרי חמישה ימים. בתיאבון.
באיזה טמפרטורה באייר פרייר
חייבת להודות שאצלי זה מופעל אוטומטי הטמפרטורה אבל נדמה לי ב200