Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות
סוויט דולי
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות בעשר דקות
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
18
minutes
mins
Total Time
30
minutes
mins
Course
מתכונים לשבועות
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
500
גרם
גבינה לבנה כנען או טוברוג
חצי
כוס
צימוקים בהירים
חצי
כוס
אבקת סוכר
1
כפית
תמצית וניל
2
ביצים
חצי
כוס
קורנפלור
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
Instructions
מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר, הצימוקים והוניל לעיסה אחידה
מוסיפים את הביצים ומערבבים
מנפים פנימה את הקורנפלור, ככה לא יווצרו לכם גושים ומערבבים לבלילה אחידה
מסדרים נייר אפייה על תבנית אפייה ומתיזים שמן פאם בטעם חמאה
מרטיבים ידיים. חשוב! זה עושה את העבודה
עם כפית לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים הרטובות, מגלגלים לכדור, משטחים ומניחים בתבנית
ככה מכינים את כל הלביבות
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
מוציאים, ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר. חג שמח ובתיאבון.
Keyword
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות