Go Back Email Link
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

סוויט דולי
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם גבינה לבנה כנען או טוברוג
  • חצי כוס צימוקים בהירים
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קורנפלור
  • תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

Instructions
 

  • מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר, הצימוקים והוניל לעיסה אחידה
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים
  • מנפים פנימה את הקורנפלור, ככה לא יווצרו לכם גושים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מסדרים נייר אפייה על תבנית אפייה ומתיזים שמן פאם בטעם חמאה
  • מרטיבים ידיים. חשוב! זה עושה את העבודה
  • עם כפית לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים הרטובות, מגלגלים לכדור, משטחים ומניחים בתבנית
  • ככה מכינים את כל הלביבות
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
  • מוציאים, ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר. חג שמח ובתיאבון.
Keyword לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות