לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות שמכינים בעשר דקות

שתף
הדפסה
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות
מה צריך

500 גרם גבינה לבנה כמו טוברוג או כנען
חצי כוס צימוקים בהירים
חצי כוס סוכר
1 שקיות סוכר וניל
2  ביצים
חצי כוס קורנפלור
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

מה צריך

500 גרם גבינה לבנה כמו טוברוג או כנען
חצי כוס צימוקים בהירים
חצי כוס סוכר
1 שקיות סוכר וניל
2  ביצים
חצי כוס קורנפלור
תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות, הצלה חגיגית! מתכון מתנה להכנה לחג, לא מתאמצים ויש לכם יופי של לביבות טעימות לחג. הפעם הן לא רק ללא גלוטן אלא גם כמעט בלי שמן.

הסוד? תרסיס שמן פאם בטעם חמאה – רק 3 קלוריות להתזה, וזה מה שעושה את כל ההבדל.

בדרך כלל אנחנו מטגנים לביבות, נכון? הו! אבל פה בדיוק היתרון – לא צריך טיגון. פשוט מתיזים תרסיס שמן פאם על התבנית ואופים – וזה כל הקסם.

התרסיס לא רק חוסך שמן – הוא גם עוזר ללביבות לצאת עסיסיות, רכות, עם מרקם מושלם, גם בלי טיגון. יצאו שוס!

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

קלות ההכנה שלהן זה גם טריק נהדר. בקערה אחת מערבבים הכל ביחד, ידיים רטובות ומכינים לביבות. לא צריך לעמוד ולטגן שעות. נייר אפייה, תרסיס שמן פאם ומניחים את הלביבות על גבי הנייר.

למרות קלות ההכנה, לביבות הגבינה טעימות להפליא. הן קלילות, מתוקות במידה, כיפיות לנשנוש, הילדים טרפו אותן!

אני הוספתי גם צימוקים לתערובת והן יצאו נהדרות.

 

הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

רכות, עסיסיות, נהדרות

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

 

אפשר להכין את הלביבות עם המחבת הנהדר הזה

מחבת 4 שקעים

לפרטים ורכישה

 

קונים אחד לכם ואחד לילדים – מבצע מיוחד!

מארז 2 מחבתות – 4 שקעים

ניתן לשמור את הלביבות בקופסה סגורה במקרר עד ההגשה

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

 

בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט

 

עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

לביבות גבינה ללא גלוטן נהדרות לחג

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

 

המתכון בשיתוף "פאם"

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

 

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

סוויט דולי
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות בעשר דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 18 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם גבינה לבנה כנען או טוברוג
  • חצי כוס צימוקים בהירים
  • חצי כוס אבקת סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 2 ביצים
  • חצי כוס קורנפלור
  • תרסיס שמן פאם בטעם חמאה

Instructions
 

  • מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר, הצימוקים והוניל לעיסה אחידה
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים
  • מנפים פנימה את הקורנפלור, ככה לא יווצרו לכם גושים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מסדרים נייר אפייה על תבנית אפייה ומתיזים שמן פאם בטעם חמאה
  • מרטיבים ידיים. חשוב! זה עושה את העבודה
  • עם כפית לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים הרטובות, מגלגלים לכדור, משטחים ומניחים בתבנית
  • ככה מכינים את כל הלביבות
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
  • מוציאים, ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר. חג שמח ובתיאבון.
Keyword לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים