לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות, הצלה חגיגית! מתכון מתנה להכנה לחג, לא מתאמצים ויש לכם יופי של לביבות טעימות לחג. הפעם הן לא רק ללא גלוטן אלא גם כמעט בלי שמן.
הסוד? תרסיס שמן פאם בטעם חמאה – רק 3 קלוריות להתזה, וזה מה שעושה את כל ההבדל.
בדרך כלל אנחנו מטגנים לביבות, נכון? הו! אבל פה בדיוק היתרון – לא צריך טיגון. פשוט מתיזים תרסיס שמן פאם על התבנית ואופים – וזה כל הקסם.
התרסיס לא רק חוסך שמן – הוא גם עוזר ללביבות לצאת עסיסיות, רכות, עם מרקם מושלם, גם בלי טיגון. יצאו שוס!
קלות ההכנה שלהן זה גם טריק נהדר. בקערה אחת מערבבים הכל ביחד, ידיים רטובות ומכינים לביבות. לא צריך לעמוד ולטגן שעות. נייר אפייה, תרסיס שמן פאם ומניחים את הלביבות על גבי הנייר.
למרות קלות ההכנה, לביבות הגבינה טעימות להפליא. הן קלילות, מתוקות במידה, כיפיות לנשנוש, הילדים טרפו אותן!
אני הוספתי גם צימוקים לתערובת והן יצאו נהדרות.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
רכות, עסיסיות, נהדרות
אפשר להכין את הלביבות עם המחבת הנהדר הזה
לפרטים ורכישה
קונים אחד לכם ואחד לילדים – מבצע מיוחד!
ניתן לשמור את הלביבות בקופסה סגורה במקרר עד ההגשה
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
לביבות גבינה ללא גלוטן נהדרות לחג
המתכון בשיתוף "פאם"
לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות

לביבות גבינה ללא גלוטן אפויות
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם גבינה לבנה כנען או טוברוג
- חצי כוס צימוקים בהירים
- חצי כוס אבקת סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
- 2 ביצים
- חצי כוס קורנפלור
- תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
Instructions
- מערבבים את הגבינה עם אבקת הסוכר, הצימוקים והוניל לעיסה אחידה
- מוסיפים את הביצים ומערבבים
- מנפים פנימה את הקורנפלור, ככה לא יווצרו לכם גושים ומערבבים לבלילה אחידה
- מסדרים נייר אפייה על תבנית אפייה ומתיזים שמן פאם בטעם חמאה
- מרטיבים ידיים. חשוב! זה עושה את העבודה
- עם כפית לוקחים מהבלילה, מעבירים לידיים הרטובות, מגלגלים לכדור, משטחים ומניחים בתבנית
- ככה מכינים את כל הלביבות
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כעשרים דקות
- מוציאים, ניתן לשמור בקופסה סגורה במקרר. לפני ההגשה בוזקים אבקת סוכר. חג שמח ובתיאבון.