Go Back Email Link
לביבות ירק בעשר דקות

לביבות ירק בעשר דקות

סוויט דולי
לביבות ירק בעשר דקות ללא גלוטן וטעימות אש
Prep Time 10 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים ללביבות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 תרסיס שמן פאם על בסיס קנולה
  • 2 כוסות ירקות קצוצים: גזר, קישוא, תפוחי אדמה, בצל
  • כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור
  • 2 ביצים
  • 3 כפות קורנפלור

Instructions
 

  • קוצצים את הירקות דק דק ושמים בקערה
  • מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים מלח פלפל שחור
  • מתיזים תרסיס שמן פאם על הירקות ומערבבים הכל ביחד
  • מוסיפים קורנפלור ומערבבים
  • מחממים מחבת ומתיזים שמן פאם על בסיס שמן קנולה
  • מכינים לביבות ומניחים על המחבת
  • אחרי כמה דקות הופכים והלביבות מוכנות. תענוג!
  • ככה מכינים את כל הלביבות. בתיאבון!

גירסת אפייה

  • מתיזים שמן פעם על נייר אפייה יוצרים לביבות ומניחים על נייר האפייה
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים כעשרים דקות עד שהן מוכנות

ניתן להחליף את הקורנפלור בפירורי לחם אותה הכמות

    Keyword לביבות ירק בעשר דקות