לביבות ירק בעשר דקות, על מחבת עם תרסיס שמן ללא גלוטן זה פשוט גאוני!
אמרנו לביבות, ישר חושבים על שמן אבל מצאתי לכם פתרון נהדר לימות הקיץ, לביבות ירקות נהדרות. הן קלילות, מלאות בטעמים טריים ופשוט מעולות לימים חמים.
הן עמוסות בירקות מזינים, סיבים תזונתיים וויטמינים. כשאתם מכינים אותן בבית, אתם יודעים בדיוק מה נכנס פנימה, ובלי טיגון עמוק, אתם חוסכים קלוריות ושומן מיותר.
תרסיס שמן של פאם הוא הפתרון המושלם למינימום שמן ומקסימום פריכות!
בזכות השימוש בקורנפלור, או אפילו קמחים כמו קמח עדשים, קמח אורז או קמח חומוס, אתם פותחים את הדלת לעולם שלם של אפשרויות. לא משנה אם אתם רגישים לגלוטן או סתם מעדיפים להימנע ממנו, הלביבות האלה מתאימות לכולם – אף אחד לא נשאר בחוץ!
תרסיס שמן נותן לכם שליטה מלאה על כמות השמן. 3 קלוריות להתזה, לביבות פריכות בטירוף, זהובות ומושלמות, וכל זה בלי להטביע אותן בים של שמן! ארוחת ערב מושלמת לקיץ.
אין כמו מנה שאפשר להכין במהירות והיא טעימה אש. זורקים הכל לקערה, מערבבים, מטגנים קלות על מחבת והופ! ארוחה מזינה, טעימה וקלילה מוכנה תוך דקות. מושלם לימי קיץ עצלים שבהם בא לכם משהו טעים בלי יותר מדי מאמץ.
הלביבות האלה יכולות להכיל את כל מה שאתם אוהבים. אני פתחתי מקרר ומצאתי גזר, קישוא, הוספתי תפוחי אדמה ובצל. אבל אם אתם בעניין כוסברה או פטרוזיליה, בטח אפשר להוסיף. . רוצים פלפל חריף? לכו על זה! קצת גבינת פטה? לגמרי!
אז קדימה, מה אתם מחכים לו? לביבות ירקות עם תרסיס שמן וללא גלוטן הן לא רק ארוחה – הן חוויה! הן הופכות את הקיץ לטעים, בריא, קליל וכיפי יותר. רוצו למטבח ותתחילו לקצוץ, לערבב ולטגן – אתם הולכים להתאהב!
אני הוספתי שמנת חמוצה כי זה פשוט נהדר. אפשר גבינה סלט ויש לכם יופי של ארוחת ערב.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
לביבות ירק בעשר דקות
לביבות ירק בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס קנולה
- 2 כוסות ירקות קצוצים: גזר, קישוא, תפוחי אדמה, בצל
- כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 2 ביצים
- 3 כפות קורנפלור
Instructions
- קוצצים את הירקות דק דק ושמים בקערה
- מוסיפים את הביצים ומערבבים, מוסיפים מלח פלפל שחור
- מתיזים תרסיס שמן פאם על הירקות ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים קורנפלור ומערבבים
- מחממים מחבת ומתיזים שמן פאם על בסיס שמן קנולה
- מכינים לביבות ומניחים על המחבת
- אחרי כמה דקות הופכים והלביבות מוכנות. תענוג!
- ככה מכינים את כל הלביבות. בתיאבון!
גירסת אפייה
- מתיזים שמן פעם על נייר אפייה יוצרים לביבות ומניחים על נייר האפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלביבות ואופים כעשרים דקות עד שהן מוכנות
