שוטפים את עלי המנגולד היטב חוצצים לחצי, לא משתמשים בגבעולים הלבנים. מעבירים למיקרו ומאדים כדקה או שתיים תלוי בחוזק המיקרו שלכם את העלים המאודים קוצצים דק-דק, אפשר במעבד מזון.
שמים בקערה ומערבבים את עלי המנגולד, מפוררים את הגבינה המלוחה, מוסיפים ביצה, פירורי לחם וקמח ומערבבים לעיסה אחידה. אין צורך במלח, הגבינה מלוחה.
יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חם. אחרי מספר דקות הופכים את הקציצות לצד השני. לאחר הטיגון מניחים על נייר סופג.
גירסה אפויה –
לאחר ערבוב כל החומרים, משמנים תבנית אפיה, מרססים עם ספריי שמן ומניחים את הקציצות. לתנור חם, שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבותו אופים כעשרים דקות עד חצי שעה, תלוי בחוזק התנור, הופכים לצד השני, אופים עוד עשר דקות וזהו.הלביבות מוכנות.
גירסה ללא גלוטן –
יש להשתמש בקמח קונדיטור1 כוס קמח קונדיטור במקום הקמח ופרורי הלחם.