Go Back Email Link
לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות

לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות

סוויט דולי
איך מכינים לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות ללא גלוטן במהירות והן טעימות אש!
Prep Time 30 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 50 minutes
Course לביבות קינואה ותרד אפויות או מטוגנות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 2 כוסות קינואה מבושלת מראש
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1 כוס תרד קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 2 ביצים
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • שמן לטיגון

Instructions
 

  • מבשלים קינואה כמו אורז. על כל כוס קינואה יוצקים שתי כוסות מים, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה נעשית רכה ושקופה. מקררים את הקינואה.
  • לאחר שהקינואה התקררה, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ותרד קצוץ, מוסיפים מלח וטיפה יותר פלפל מתמיד, את הביצים ופרורי הלחם. מערבבים לעיסה אחידה.
  • מחממים מחבת וכשהוא חם מרססים ספריי שמן שמים את הלביבות ומטגנים עד שהן משחימות. הופכים לצד השני ומטגנים עוד כמה דקות.

גירסת ללא גלוטן

  • מחליפים את פרורי הלחם בקמח ללא גלוטן או קמח חומוס

גירסת אפייה

  • משמנים תבנית של תנור, מרססים ספריי שמן ויוצרים קציצות. בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים את לביבות הקינואה.
  • בתיאבון!
Keyword לביבות