מבשלים קינואה כמו אורז. על כל כוס קינואה יוצקים שתי כוסות מים, מוסיפים טיפת שמן, מעט מלח מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהקינואה נעשית רכה ושקופה.מקררים את הקינואה.
לאחר שהקינואה התקררה, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה, קישוא וגזר מגורדים, מוסיפים מלח וטיפה יותר פלפל מתמיד, את הביצים ופרורי הלחם.מערבבים הכל לעיסה אחידה.
גירסת ללא גלוטן
מחליפים את פרורי הלחם בקמח ללא גלוטן או קמח חומוס
גירסת אפייה
משמנים תבנית של תנור, מרססים ספריי שמן ויוצרים קציצות.בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים את לביבות הקינואה כעשרים דקות עד שהן משחימות.ניתן להפוך לצד השני ולאפות עוד מספר דקות.
גירסת טיגון
מחממים מחבת וכשהוא חם מרססים ספריי שמן שמים את הלביבות ומטגנים עד שהן משחימות.הופכים לצד השני ומטגנים עוד כמה דקות.