כשתפוחי האדמה רכים, מסננים את המים מוסיפים נטורינה ומועכים לפירה אחיד
מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, פירורי לחם מערבבים לעיסה אחידה.תשימו לב אם העיסה לא מספיק יציבה תוסיפו עוד כף או שתיים של פרורי לחם.
מעבירים את התערובת לשקית זילוף
גירסת אפייה
משמנים תבנית אפייה ומזליפים עיגולי על גבי התבנית.לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות אופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.
גירסת טיגון
יוצקים שמן לתבנית ומחממים את השמן עם שקית הזילוף יוצקים לשמן את השבלולים מטגנים משני הצדדים מעבירים לנייר סופג ויש לנו לביבות תפוחי אדמה נהדרות לחנוכה!