Go Back Email Link
לביבות שבלולי תפוחי אדמה

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

סוויט דולי
לביבות שבלולי תפוחי אדמה בגירסה אפויה או מטוגנת
Prep Time 50 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course לביבות שבלולי תפוחי אדמה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 5 תפוחי אדמה לבנים
  • 50 גרם נטורינה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם או קמח רגיל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

Instructions
 

  • מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים.
  • כשתפוחי האדמה רכים, מסננים את המים מוסיפים נטורינה ומועכים לפירה אחיד
  • מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, פירורי לחם מערבבים לעיסה אחידה.
    תשימו לב אם העיסה לא מספיק יציבה תוסיפו עוד כף או שתיים של פרורי לחם.
  • מעבירים את התערובת לשקית זילוף

גירסת אפייה

  • משמנים תבנית אפייה ומזליפים עיגולי על גבי התבנית.
    לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות אופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.

גירסת טיגון

  • יוצקים שמן לתבנית ומחממים את השמן עם שקית הזילוף יוצקים לשמן את השבלולים מטגנים משני הצדדים מעבירים לנייר סופג ויש לנו לביבות תפוחי אדמה נהדרות לחנוכה!
Keyword לביבות