לביבות שבלולי תפוחי אדמה

לביבות שבלולי תפוחי אדמה בגירסה אפויה או מטוגנת

שתף
הדפסה
לביבות שבלולי תפוחי אדמה
מה צריך

5 תפוחי אדמה לבנים
50 גרם נטורינה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס פירורי לחם או קמח

מה צריך

5 תפוחי אדמה לבנים
50 גרם נטורינה
חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
1 ביצה
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
חצי כוס פירורי לחם או קמח

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

לביבות שבלולי תפוחי אדמה אפויות או מטוגנות הן לביבות נהדרות לחנוכה.
הראש עסוק כל היום איך נמציא לילדים משהו טעים לאכול והרי הם הכי אוהבים תפוחי אדמה.
במקום הלביבה הרגילה, הכנתי לביבות תפוחי אדמה אבל בצורת שבלול.
הכנתי שתי גירסאות – גירסה אפויה וגירסה מטוגנת והפעם אני חייבת להודות שהגירסה אפויה יצאה פשוט מצויין!

בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

 

הטריק להכנת השבלולים הוא פשוט.
ראשית מכינים פירה כמו שאנחנו מכירים ואוהבים.
כדי הפירה יהיה רך הוספתי נטורינה כדי שהפירה שלנו יהיה פרווה.
נטורינה זהו תחליף לחמאה או מרגרינה על בסיס צמחי
והוא נהדר לתבשילים או מאפים.

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

אחרי שהכנתי את הפירה
עם כל התבלינים
העברתי את הפירה לשקית זילוף
ויצרתי שבלולים על התבנית
מאד פשוט.
אחרי שממלאים את התבנית
מכניסים לתנור לאפייה
ככה נראית התבנית בזמן הזילוף
לביבות שבלולי תפוחי אדמה

תראו את הלביבות שבלולי תפוחי אדמה
יצאו מהתנור
לביבות שבלולי תפוחי אדמה

לביבות נהדרות!
אפשר כמובן גם לטגן.

מחבת עם שמן ומזליפים לשמן את השבלולים.

עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה

 

אופים בצ'יפסר ללא שמן

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום?
זו
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו62 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

 

 

 

 

 

לביבות שבלולי תפוחי אדמה

סוויט דולי
לביבות שבלולי תפוחי אדמה בגירסה אפויה או מטוגנת
Prep Time 50 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course לביבות שבלולי תפוחי אדמה
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 5 תפוחי אדמה לבנים
  • 50 גרם נטורינה
  • 1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 1/2 כוס פירורי לחם או קמח רגיל
  • מלח ופלפל שחור לפי הטעם

Instructions
 

  • מקלפים את תפוחי האדמה ומבשלים במים עד שהם רכים.
  • כשתפוחי האדמה רכים, מסננים את המים מוסיפים נטורינה ומועכים לפירה אחיד
  • מוסיפים את הפטרוזיליה, מלח ופלפל, פירורי לחם מערבבים לעיסה אחידה.
    תשימו לב אם העיסה לא מספיק יציבה תוסיפו עוד כף או שתיים של פרורי לחם.
  • מעבירים את התערובת לשקית זילוף

גירסת אפייה

  • משמנים תבנית אפייה ומזליפים עיגולי על גבי התבנית.
    לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלביבות אופים כעשרים דקות עד שהן משחימות.

גירסת טיגון

  • יוצקים שמן לתבנית ומחממים את השמן עם שקית הזילוף יוצקים לשמן את השבלולים מטגנים משני הצדדים מעבירים לנייר סופג ויש לנו לביבות תפוחי אדמה נהדרות לחנוכה!
Keyword לביבות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים