מגררים את תפוחי אדמה על פומפיה, אפשר גם במעבד מזון. מגררים גם את הבצל ומערבבים הכל ביחד. סוחטים את הנוזלים מהתערובת. שמים את תפוחי האדמה והבצל בקערה ומוסיפים ביצה מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים הקמח ומערבבים.
לוקחים אגרוף מהתערובת יוצרים כדור ועם הידיים משטחים ללביבות.
מחממים במחבת שמן וכשהשמן ממש חם מכניסים את הלביבות פנימה. לאחר שהלביבות הוכנסו תנמיכו את האש על מנת שהלביבות לא ישרפו. לאחר שהלביבות משחימות מצד אחד, הופכים לצד שני. כשהן חומות מעבירים אותן לצלחת עם נייר סופג.
מגישים עם שמנת חמוצה, אבל תאמינו לי שגם בלי שום דבר הן יעלמו מהמגש.