לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה
סוויט דולי
לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה שמתאימות לחנוכה
Prep Time 15 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 55 minutes mins
Course מתכונים ללביבות
Cuisine מטבח ישראלי
- 5 תפוחי אדמה לבנים
- 1 בצל
- 250 250 גרם פטריות חורש - 1 סלסלה
- 150 גרם גבינה מלוחה-מגורדת
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
- חצי כוס קמח
מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבצל וטוחנים במעבד מזון או פומפיה
סוחטים היטב את הירקות המרוסקים
מרסקים את הפטריות במעבד מזון או חותכים לחתיכות ממש קטנות
מוסיפים ביצה, מלח פלפל וגבינה מגורדת לקערת הירקות ומערבבים הכל ביחד
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
מחממים שמן במחבת וכשהשמן חם, מלבבים לביבות ומעבירים לטיגון
אחרי הטיגון מעבירים לנייר סופג
גירסת אפייה
משמנים נייר אפיה מניחים את הלביבות על נייר האפייה
לתנור שחומם ל - 180 טורבו מכניסים את הלביבות ואופים כעשרים דקות
אחרי שהשחימו, הופכים לצד השני ועוד חמש עד עשר דקות עד שהלביבות מוכנות
בתיאבון וחג שמח!
Keyword לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה