לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה הן לביבות נ ה ד ר ו ת, כי חג חנוכה הוא חג השמן וכל ערב אנחנו משתדלים להפתיע עם מתכונים חדשים, בהדלקת נרות, עם לביבות שעוד לא הכנו.
כמובן ש לביבות תפוחי אדמה מתכון קלאסי שאלה הלטקס הקלאסיים, מאד טעימות, אבל אני חיפשתי דרך להכין לביבות תפוחי אדמה שיהיו גם אפויות וגם טעימות. כי אין כמו חנוכה כדי שנרגיש שאנחנו אוכלים בריא.
טעים אצלי באינסטוש – בואו
האינסטגרם של סוויטדולי
אז הלכתי על תפוחי אדמה, פטריות וגבינה מלוחה. שוס אדיר!
השילוב של הפטריות עם הגבינה המלוחה יצא פשוט נהדר. אצלנו לביבות הולכות תמיד עם שמנת חמוצה ליד, תכינו גם סלט ואיך אני אומרת? אתם מסודרים.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן56– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים עוד מתכונים ללביבות? בבקשה
מתכונים ללביבות
מאחר ואני מכירה אתכם הלכתי גם על הגירסה האפויה,
הכנתי את אותן הלביבות ואפיתי אותן.
משמנים תבנית אפייה שמים את הלביבות ואופים.
בבקשה- פשטידות קטנות מוכנות לאכילה.
מחפשים עוד מתכונים לחנוכה?
מתכונים לחנוכה
המגרדת המושלמת שתעזור לכם להכין לביבות, אנטיפסטי
ולטחון אגוזים ושוקולד דק-דק לעוגות
בואו תראו
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
הנה היפות, מצד אחד המטוגנות שאין מה לעשות הן טעימות אש
למרות שהן מטוגנות
והאחיות שלהן האפויות לידן,
כולם ביחד ליד שולחן אחד.
לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה
לביבות תפוחי אדמה פטריות וגבינה מלוחה
סוויט דוליIngredients
- 5 תפוחי אדמה לבנים
- 1 בצל
- 250 250 גרם פטריות חורש - 1 סלסלה
- 150 גרם גבינה מלוחה-מגורדת
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 1 ביצה
- חצי כוס קמח
Instructions
- מקלפים את תפוחי האדמה ואת הבצל וטוחנים במעבד מזון או פומפיה
- סוחטים היטב את הירקות המרוסקים
- מרסקים את הפטריות במעבד מזון או חותכים לחתיכות ממש קטנות
- מוסיפים ביצה, מלח פלפל וגבינה מגורדת לקערת הירקות ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד
- מחממים שמן במחבת וכשהשמן חם, מלבבים לביבות ומעבירים לטיגון
- אחרי הטיגון מעבירים לנייר סופג
- גירסת אפייה
- משמנים נייר אפיה מניחים את הלביבות על נייר האפייה
- לתנור שחומם ל - 180 טורבו מכניסים את הלביבות ואופים כעשרים דקות
- אחרי שהשחימו, הופכים לצד השני ועוד חמש עד עשר דקות עד שהלביבות מוכנות
- בתיאבון וחג שמח!