יוצקים שמן לסיר מוסיפים קוביות של פטריות ומטגנים מספר דקות
מוסיפים מלח ופלפל שחור ומערבבים, מורידים מהאש ומקררים קצת
כשהפטריות קרות מוסיפים שמנת לבישול, גבינה וחלב ומערבבים הכל ביחד
טועמים אם חסר מלח או פלפל ושמים בצד
משמנים קלות קערה ומניחים 5 פרוסות לזניה,
על הפרוסות יוצקים את רטב הפטריות שימלאו את דפי הלזניה
על שכבת הפטריות מפזרים שליש מכמות הגבינה הצהובה והמוצרלה
מניחים על הגבינות עוד 5 דפי לזניה ויוצקים עוד קצת מבלילת הפטריות
עוד קצת גבינה ומוצרלה מעל ושכבה אחרונה של דפי לזניה
על שכבת הלזניה מפזרים את יתרת בלילת הפטריות
ומסיימים עם הגבינה הצהובה והמוצרלה שנשארה. מעל מפזרים גבינת מרמז'ן
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלזניה ואופים כארבעים דקות
מוציאים ומגישים. טעימה אש!