Go Back Email Link
לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם

לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם

סוויט דולי
לחם גבינות מושלם לארוחת ערב
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 200 גרם חמאה
  • 250 גרם גבינה לבנה 5%
  • 200 מל' יוגורט / אשל / שמנת חמוצה
  • 150 גרם גבינה מלוחה
  • 150 גרם גבינה צהובה
  • 2.5 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה

לציפוי

  • 1 ביצה טרופה
  • 1 כף שומשום

Instructions
 

  • שמים בקערה את כל הגבינות עם החמאה ומערבבים הכל לתערובת אחידה
  • מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד
  • התערובת קצת רכה והכל בסדר
  • משמנים נייר אפייה שמים בתבנית אינגלישקייק ומעבירים את הבלילה לתבנית
  • לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
  • אופים כ-40 דקות עד שהלחם משחים מלמעלה
  • אם אתם בודקים אם קיסם ויוצא תערובת רכה אל תשכחו שיש גם גבינה צהובה ויכול להיות שהיא נמרחת וזה לא בהכרח אומר שהלחם לא מוכן
  • אפשר לאכול חם אפשר שיתקרר קצת, הכל טעים. בתיאבון.