Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם
סוויט דולי
לחם גבינות מושלם לארוחת ערב
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
40
minutes
mins
Total Time
50
minutes
mins
Course
מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine
מטבח יווני
Ingredients
200
גרם
חמאה
250
גרם
גבינה לבנה 5%
200
מל'
יוגורט / אשל / שמנת חמוצה
150
גרם
גבינה מלוחה
150
גרם
גבינה צהובה
2.5
כוסות
קמח
1
שקית
אבקת אפייה
לציפוי
1
ביצה טרופה
1
כף
שומשום
Instructions
שמים בקערה את כל הגבינות עם החמאה ומערבבים הכל לתערובת אחידה
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד
התערובת קצת רכה והכל בסדר
משמנים נייר אפייה שמים בתבנית אינגלישקייק ומעבירים את הבלילה לתבנית
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כ-40 דקות עד שהלחם משחים מלמעלה
אם אתם בודקים אם קיסם ויוצא תערובת רכה אל תשכחו שיש גם גבינה צהובה ויכול להיות שהיא נמרחת וזה לא בהכרח אומר שהלחם לא מוכן
אפשר לאכול חם אפשר שיתקרר קצת, הכל טעים. בתיאבון.