לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם, הוא לחם מלא בגבינות ומזכיר בטעמו בריוש.
כשנשארות לי גבינות במקרר והתאריך תכף עומד לפוג זה הזמן להכין בואיקוס לחמניות גבינה מבית אמא , לחמניות שמכינים בקערה אחת, מערבבים את כל שאריות הגבינות שבמקרר ומכינים לחמניות.
אבל הפעם החלטתי במקום לחמניות יהיה לחם. אותו דבר בדיוק כמו הלחמניות, קערה אחת, כל המצרכים בתוכו מערבבים והפעם אפילו לא מכינים לחמניות, משמנים תבנית והופ הכל לקערה ואופים.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
ככה נולד לו לחם באיקוס – בויוס גבינות מושלם.
אחרי שהוא יוצא מהתנור הוא כל כך רך וכל כך טעים!
כשנתתי לאחותי לטעום אחרי הביס הראשון שאלה
"מה זה לחם בריוש?" ככה הטעם שלו טעים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו53 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
הוא מושלם לארוחת ערב ועם ממרחים וסלט ליד
אתם מסודרים או-או כמה מסודרים!
כשהלחם יוצא מהתנור הוא רך מאד
ועם חמאה מעל – שווה כל קלוריה.
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל

לפרטים ומכירה
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל
מחפשים עוד מתכונים ללחם? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
היה לי קשה עם הצילומים הפעם
אי אפשר היה להפסיק לטעום
תשימו על הלחם קצת מתכון לממרח פלפלים קלויים
ואי ואי כמה שזה טעים.
כמו שאמרתי, קערה אחת
הכל לתבנית ויש לכם לחם גבינות בויוס מושלם!

לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם
לחם בואיקוס בויוס גבינות מושלם
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם חמאה
- 250 גרם גבינה לבנה 5%
- 200 מל' יוגורט / אשל / שמנת חמוצה
- 150 גרם גבינה מלוחה
- 150 גרם גבינה צהובה
- 2.5 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפייה
לציפוי
- 1 ביצה טרופה
- 1 כף שומשום
Instructions
- שמים בקערה את כל הגבינות עם החמאה ומערבבים הכל לתערובת אחידה
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד
- התערובת קצת רכה והכל בסדר
- משמנים נייר אפייה שמים בתבנית אינגלישקייק ומעבירים את הבלילה לתבנית
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כ-40 דקות עד שהלחם משחים מלמעלה
- אם אתם בודקים אם קיסם ויוצא תערובת רכה אל תשכחו שיש גם גבינה צהובה ויכול להיות שהיא נמרחת וזה לא בהכרח אומר שהלחם לא מוכן
- אפשר לאכול חם אפשר שיתקרר קצת, הכל טעים. בתיאבון.
בקר טוב תמיד במרשמים חסר גודל התבנית ולא משנה ממיי המרשם אופים אופות הפרט הקטן הגדול הזה תמיד נשכח
הוספתי במתכון ותודה על ההערה ובהחלט להבא יתוקן.