תניחו נייר כסף על תבנית אפייה ועל זה תניחו את הלחם
ככה משטח העבודה שלכם לא יתלכלך
ממיסים את החמאה מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים
קצוצים את עשבי התיבול את הפטרוזיליה והעירית דק דק
מערבבים את עשבי התיבול עם החמאה והשום הכל ביחד
מערבבים את כל הגבינות ביחד, 100 גרם גבינה צהובה תשאירו בצד
חותכים את החלה לפרוסות
מורחים בין הפרוסות מתערובת החמאה ועשבי התיבול
מוסיפים מתערובת הגבינות ודוחסים גבינות בין הפרוסות
מעבירים את הלחם לתבנית עם נייר כסף מתחת
מפזרים את שארית הגבינה הצהובה מסביב ובתוך הפרוסות
עוטפים את הלחם בנייר כסף
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את החלה לאפייה
אחרי עשר דקות מוציאים את החלה מהתנור
מורידים את נייר הכסף
מורחים את החלה עם שמן זית
מחזירים את החלה לתנור לעוד עשר דקות לא מכוסה ותשגיחו שלא תישרף!
מוציאים ומגישים. חלום!