Go Back Email Link
לחם גבינות ושום נתלש

לחם גבינות ושום נתלש

סוויט דולי
לחם גבינות ושום נתלש מאפה גאוני שערורייתי וטעים
Prep Time 20 minutes
Cook Time 20 minutes
Total Time 40 minutes
Course מתכונים ללחם וחלות
Cuisine מטבח איטלקי

Ingredients
  

  • 1 חלה/לחם
  • 200 גרם חמאה
  • 4 שיני שום כתושים
  • 1 כוס עשבי תיבול קצוצים
  • 200 גרם גבינה צהובה
  • 100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
  • 100 גרם גבינת פרמזן מגורדת
  • 4 כפות שמן זית

Instructions
 

  • תניחו נייר כסף על תבנית אפייה ועל זה תניחו את הלחם
  • ככה משטח העבודה שלכם לא יתלכלך
  • ממיסים את החמאה מוסיפים את שיני השום הכתושות ומערבבים
  • קצוצים את עשבי התיבול את הפטרוזיליה והעירית דק דק
  • מערבבים את עשבי התיבול עם החמאה והשום הכל ביחד
  • מערבבים את כל הגבינות ביחד, 100 גרם גבינה צהובה תשאירו בצד
  • חותכים את החלה לפרוסות
  • מורחים בין הפרוסות מתערובת החמאה ועשבי התיבול
  • מוסיפים מתערובת הגבינות ודוחסים גבינות בין הפרוסות
  • מעבירים את הלחם לתבנית עם נייר כסף מתחת
  • מפזרים את שארית הגבינה הצהובה מסביב ובתוך הפרוסות
  • עוטפים את הלחם בנייר כסף
  • לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את החלה לאפייה
  • אחרי עשר דקות מוציאים את החלה מהתנור
  • מורידים את נייר הכסף
  • מורחים את החלה עם שמן זית
  • מחזירים את החלה לתנור לעוד עשר דקות לא מכוסה ותשגיחו שלא תישרף!
  • מוציאים ומגישים. חלום!
Keyword לחם גבינות ושום נתלש