שמים בקערה את המים והשמרים ומערבבים
מוסיפים סוכר ושמן ומערבבים
מוסיפים ביצה ומלח מערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה, העיסה מאד רכה
מרוקנים את הזיתים מהמים ומוסיפים לבלילה
מערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית, מרטיבים את הידיים ומעבירים את התערובת לתבנית
משאירים להתפחה עשרים דקות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים אחרי 20 דקות את הלחם
אופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהלחם משחים ומוכן
מוציאים ויוצקים עליו מעט שמן זית
נותנים לו להתקרר קצת והיידה - טועמים. הוא טעים אש!