לחם זיתים מהיר הכנה מכינים בעשר דקות וממש במהירות. לא מתברברים עם ללוש את הבצק, רק מערבבים הכל ביחד, ויש לכם לחם פיצוץ!
בפעם הקודמת הכנתי לחמניות ללא לישה עשבי תיבול ושום וקבלתי הרבה בקשות לעשות לחם שמתאים גם לילדים, כי הילדים אוהבים ללא עשבי תיבול אז בבקשה.
בפעם הקודמת הכנתי סרטון, תהליך העבודה הוא אותו דבר בדיוק, רק במקום עשבי תיבול תוסיפו זיתים.
בואו לאינסטוש שלי – תוכלו לראות איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
כמו שאמרתי הכנת הלחם קלה מאד,
שמים את כל המצרכים בקערה אחת ומערבבים
לא לשים, לא מועכים,
שמים הכל בקערה ומערבבים קל ופשוט.
אפשר עם מזלג אפשר עם הידיים
מה שאתם אוהבים.
בסוף מוסיפים לבצק את הזיתים
מרטיבים את הידיים ומעבירים לתבנית אפייה.
זהו. אמרתי לכם מהיר הכנה נכון?

הלחם יוצא פצצה!
רך וטעים כל כך!
ילדים וגם מבוגרים מחסלים אותו
הכמות התאימה לי הפעם
לתבנית אינגלישקייק רגילה
ועוד אחת קטנה
כי את הגדולה לא מילאתי ממש עם כל הבלילה.

כשהלחם בתנור, כל הבית מתמלא בריחות משגעים
וכשהוא יוצא מהתנור קשה מאד להתאפק
וגם לא צריך
אבל תנו לו כמה דקות להתאפס על עצמו
ועם חמאה ליד – יהאללהשלכם זה טעים אש!

רוצים לאפות לחם כמו מקצוענים?
הנה התבנית בשבילכם
מחכה כבר לשמוע כמה שהוא טעים לכם!
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצ21 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן –מתכונים למייל

לחם זיתים מהיר הכנה

לחם זיתים מהיר הכנה
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס מים חמימים
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- רבע כוס שמן
- 1 ביצה
- רבע כפית מלח
- 3 כוסות קמח
- 2 כוס זיתים פרוסים
Instructions
- שמים בקערה את המים והשמרים ומערבבים
- מוסיפים סוכר ושמן ומערבבים
- מוסיפים ביצה ומלח מערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה, העיסה מאד רכה
- מרוקנים את הזיתים מהמים ומוסיפים לבלילה
- מערבבים הכל ביחד
- משמנים תבנית, מרטיבים את הידיים ומעבירים את התערובת לתבנית
- משאירים להתפחה עשרים דקות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים אחרי 20 דקות את הלחם
- אופים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהלחם משחים ומוכן
- מוציאים ויוצקים עליו מעט שמן זית
- נותנים לו להתקרר קצת והיידה - טועמים. הוא טעים אש!