לחמניות ללא לישה עשבי תיבול ושום, לחמניות שמכינים בעשרים דקות, הן רכות כמו עננים, נהדרות בטעמן, אחד המתכונים המוצלחים ממש.
כשאני אומרת ללא לישה, אני מתכוונת לכך, מערבבים את כל החומרים ביחד, זהו. אין ללוש עשר דקות ולחכות. ממש לא, מערבבים הכל ביחד והופ מוכן.
בואו לאינסטוש שלי – תוכלו לראות איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי וכמה קל להכין
הטריק להכנת הלחמניות הוא פשוט,
מתחילים עם הנוזלים, מערבבים הכל ביחד
רק בסוף מוסיפים את הקמח ומערבבים.
לא לשים, מערבבים את כל החומרים ביחד
עד שיש לנו עיסה אחידה.
הבצק מאד רך ואני הרטבתי את הידיים כמה פעמים
וכדררתי כדורים ושמתי בתבנית
עשרים דקות נותנים לבצק שלנו לנוח
בינתיים הוא תופח ומכניסים לתנור.

תוכלו לראות את כל התהליך שלב אחרי שלב בסרטון שהכנתי לכם
תוכלו לראות כמה זה קל.
כשהלחמניות שלנו מוכנות
מוציאים מהתנור וכשהן חמות
יצקתי קצת שמן זית ומרחתי
ואו! זה הוסיף כל כך!

לא להאמין כמה קל להכין אותן
והן רכות כמו עננים
הטעם של עשבי התיבול ממלא אותן
והן מ ו ש ל מ ו ת!

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצ21 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

סט האפייה המושלם מסיליקון – 5 חלקים
נפתחה קבוצת פייסבוק למכירות.
ממחר מתחילות הגרלות ומחירי אדמה!
מוזמנים באהבה רק לוחצים כאן
אמהות ואבות קונים חכם
היידה – מחכה לתמונות שלכם
תשלחו לי לפייסבוק או האינסטגרם של סוויטדולי
ותוכלו לראות באינסטוש את הרכות של הלחמניות
ממש כמו עננים,
בהחלט כאלה שאי אפשר להפסיק לאכול
וקלות ההכנה שלהן פשוט מצחיקה
גם לא צריך לחכות שהבצק יתקרר או משהו
בהחלט אפשר להתחיל לחסל ו-ואו כמה שהן טעימות.

לחמניות ללא לישה עשבי תיבול ושום

לחמניות ללא לישה עשבי תיבול ושום
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס מים חמימים
- 1 כף שמרים יבשים
- 2 כפות סוכר
- רבע כוס שמן
- 1 ביצה
- רבע כפית מלח
- 3 כוסות קמח רגיל
תערובת עשבי תיבול
- 1 כוס עשבי תיבול:פטרוזיליה,רוקט,טימין - מה שאוהבים
- 2 שיני שום טחון
- 1 כף שמן זית
- 1 כפית מלח
Instructions
- יוצקים מים לקערה ומוסיפים את השמרים
- מוסיפים סוכר ושמן ומערבבים
- מוסיפים ביצה ומלח מערבבים
- מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה, העיסה מאד רכה
- קוצצים את עשבי התיבול מה שאוהבים קצוץ
- בקערה קטנה מערבבים את עשבי התיבול עם השמן, שום ומלח לתערובת אחידה
- מוסיפים את התערובת לבצק ומערבבים הכל ביחד
- משמנים תבנית, חותכים חתיכות מהבצק, מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית
- אחרי שהתבנית מלאה, מכסים ונותנים לבצק לנוח עשרים דקות
- אחרי 20 דקות, לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
- אופים כארבעים דקות עד שהלחמניות תופחות
- מוציאים מהמקרר מורחים שמן זית על הלחמניות ואפשר לטעום כמה שהן רכות ואווריריות.