יוצקים מים לקערה ומוסיפים את השמרים
מוסיפים סוכר ושמן ומערבבים
מוסיפים ביצה ומלח מערבבים
מוסיפים את הקמח ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה, העיסה מאד רכה
קוצצים את עשבי התיבול מה שאוהבים קצוץ
בקערה קטנה מערבבים את עשבי התיבול עם השמן, שום ומלח לתערובת אחידה
מוסיפים את התערובת לבצק ומערבבים הכל ביחד
משמנים תבנית, חותכים חתיכות מהבצק, מכדררים לכדורים ומניחים בתבנית
אחרי שהתבנית מלאה, מכסים ונותנים לבצק לנוח עשרים דקות
אחרי 20 דקות, לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית
אופים כארבעים דקות עד שהלחמניות תופחות
מוציאים מהתנור מורחים שמן זית על הלחמניות ואפשר לטעום כמה שהן רכות ואווריריות.