Go Back Email Link
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

סוויט דולי
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 38 minutes
Course מתכונים ללא גלוטן
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 ביצים
  • 5 כפות טחינה
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס שומשום
  • 1 כוס פרוסות זיתים

Instructions
 

  • שוברים את הביצים בשלמותם לקערה, מוסיפים מלח טורפים את הביצים היטב
  • מוסיפים טחינה, מייפל ומערבבים היטב
  • מוסיפים את השומשום והזיתים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מדליקים תנור ל 180 מעלות
  • לפני שמכניסים את הלחם לתנור מוסיפים את אבקת האפייה לבלילה ומערבבים
  • מפזרים שומשום על הבלילה למעלה
  • כשהתנור חם מכניסים את התבנית לתנור
  • אופים ב 180 מעלות כחצי שעה, מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר
  • הוא נהדר, הוא טעים אין בו טיפת גלוטן, בתיאבון.
Keyword לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן