Go Back
Email Link
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן
סוויט דולי
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן שמכינים בעשרים דקות
Print Recipe
Pin Recipe
Prep Time
10
minutes
mins
Cook Time
30
minutes
mins
Total Time
38
minutes
mins
Course
מתכונים ללא גלוטן
Cuisine
מטבח ישראלי
Ingredients
4
ביצים
5
כפות
טחינה
חצי
כפית
מלח
2
כפות
סירופ מייפל
1
כפית
אבקת אפייה
חצי
כוס
שומשום
1
כוס
פרוסות זיתים
Instructions
שוברים את הביצים בשלמותם לקערה, מוסיפים מלח טורפים את הביצים היטב
מוסיפים טחינה, מייפל ומערבבים היטב
מוסיפים את השומשום והזיתים ומערבבים לבלילה אחידה
מדליקים תנור ל 180 מעלות
לפני שמכניסים את הלחם לתנור מוסיפים את אבקת האפייה לבלילה ומערבבים
מפזרים שומשום על הבלילה למעלה
כשהתנור חם מכניסים את התבנית לתנור
אופים ב 180 מעלות כחצי שעה, מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר
הוא נהדר, הוא טעים אין בו טיפת גלוטן, בתיאבון.
Keyword
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן