לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן שמכינים בקערה אחת עשרים דקות ויש לכם לחם ללא טיפת גלוטן

שתף
הדפסה
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן
מה צריך

4 ביצים
6 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות סירופ מייפל
כפית אבקת אפייה
חצי כוס שומשום
1 כוס פרוסות זיתים

מה צריך

4 ביצים
6 כפות טחינה
חצי כפית מלח
2 כפות סירופ מייפל
כפית אבקת אפייה
חצי כוס שומשום
1 כוס פרוסות זיתים

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן, מכינים בקערה אחת בעשר דקות ויש לכם לחם טעים ללא טיפת גלוטן. בעבר הכנתי לחם טחינה עם גרעינים שונים, לחם טחינה ללא גלוטן.  הגענו לקיץ, חם, אין כח לעמוד ולהכין אוכל מסובך וזה מתכון נהדר שמכינים בעשר דקות והוא טעים ומתאים לקיץ כל מי שרוצה לאכול ללא גלוטן.

השבוע התקשר הבן שלי וביקש שאכין לו שוב את הלחם טחינה כי התחיל דיאטת ללא גלוטן. לא היו לי גרעיני חמניה או דלעת בבית אז החלפתי והכנתי את הלחם עם זיתים. יצא פנטסטי! יצא נהדר, הילד עף עליו ואמרתי שזו הזדמנות נהדרת לספר לכם גם על הלחם הזה, אולי תרצו להכין גם.

בואו לאינסטגרם שלי תראו כמה הלחם רך –
האינסטגרם של סוויטדולי

 

כמו שאמרתי לכם, שמים את כל המצרכים בקערה אחת, מערבבים ולתנור. יצא לחם נהדר, רך וטעים.

הטריק החשוב – את אבקת האפייה תכניסו לבלילה ממש לפני שאתם מכניסים את הלחם לתנור. תדליקו את התנור וכשהוא חם, מערבבים לתוך הבלילה את אבקת האפיה, אני פיזרתי שומשום מעל ולתנור. אתם יכולים לפזר כל מה שאוהבים. גרעיני חמנייה, גרעיני דלעת, מה שאוהבים.

לחם בלי טיפת גלוטן, שמכינים בקערה אחת והוא טעים מאד. אפיתי את הלחם בתבנית בינונית חד פעמית.

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

 

מחפשים עוד מתכונים ללחם? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות

בואו לאינסטוש צילמתי לכם את הרכות של הלחם.

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

 

לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

סוויט דולי
לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן שמכינים בעשרים דקות
Prep Time 10 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 38 minutes
Course מתכונים ללא גלוטן
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 4 ביצים
  • 5 כפות טחינה
  • חצי כפית מלח
  • 2 כפות סירופ מייפל
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • חצי כוס שומשום
  • 1 כוס פרוסות זיתים

Instructions
 

  • שוברים את הביצים בשלמותם לקערה, מוסיפים מלח טורפים את הביצים היטב
  • מוסיפים טחינה, מייפל ומערבבים היטב
  • מוסיפים את השומשום והזיתים ומערבבים לבלילה אחידה
  • מדליקים תנור ל 180 מעלות
  • לפני שמכניסים את הלחם לתנור מוסיפים את אבקת האפייה לבלילה ומערבבים
  • מפזרים שומשום על הבלילה למעלה
  • כשהתנור חם מכניסים את התבנית לתנור
  • אופים ב 180 מעלות כחצי שעה, מוציאים מהתנור ונותנים ללחם להתקרר
  • הוא נהדר, הוא טעים אין בו טיפת גלוטן, בתיאבון.
Keyword לחם טחינה עם זיתים ללא גלוטן

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
סמדר אברהם
סמדר אברהם
1 שנה לפני

היי האם אפשר לוותר על הסירופ מייפל או במה ניתן להחליף אותו?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים