שמים את כל החומרים היבשים בקערת המקסר ומערבלים
לאט לאט מוסיפים את המים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות
כשהבצק נתלה על וו הלישה סימן שהבצק מוכן
מוסיפים את העגבניות היבשות ומערבבים פעם נוספת
מוציאים את הבצק מהמיקסר, מורחים קערה בשמן ומעבירים את הבצק להתפחה
מתפיחים כשעה וחצי
לאחר ההתפחה מחלקים את הבצק לשניים או שלושה כדורים תלוי איך תרצו להכין
כל כדור מרדדים ומגלגלים לרולדה ארוכה
מקפלים את הקצוות פנימה, ואת הרולדה לקפל לשניים, ושוב מגלגלים לרולדה
משמנים תבנית ומעבירים את הבצק לתבנית
מורחים ביצה טרופה על הבצק ומתפיחים עוד כעשרים דקות
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחם ואופים כארבעים דקות
מוציאים, מקררים ויש לכם לחם נהדר!