שמים בקערת המיקסר את המים והשמרים ונותנים לשמרים להתמוסס
מוסיפים את הקמח לקערה ומעבירים למיקסר
מתחילים עם מהירות איטית לשלוש דקות, אחרי שלוש דקות מעלים לחמש דקות
נותנים למיקסר לעבוד ולעבד את הבצק
כשהבצק נתלה על הוו לישה סימן שהוא מוכן
מעבירים את הלחם למשטח מקומח ומעבדים אותו לכדור עגול
מקמחים קערה ומעבירים את הבצק לקערה
מכסים ומתפחים כשעה-שעה וחצי עד שהבצק מכפיל את נפחו
אחרי שהבצק תפח, מקמחים משטח ומרדדים את הבצק למשטח דק
תשתדלו שהבצק יהיה בצורת מלבן
מקפלים את הבצק, פעם מצד ימין פנימה ופעם מצד שמאל פנימה
ומגלגלים מלמטה למעלה
מגלגלים את הלחם שלנו לצורת לחם ואת הקצוות מכניסים פנימה כדי שהלחם יהיה עגול ויפה
מעבירים לתבנית אפייה ומתפיחים עוד כשעה
הלחם יכפיל את נפחו, מורחים אותו במים, חורצים פסים על הלחם למעלה
לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את הלחם, טורבו זה מצויין
אפשר גם חום עליון ותחתון, אני אפיתי בטורבו
מכניסים את הלחם ואופים כשלושים דקות
הלחם יוצא קשה מבחוץ, קריספי לגמרי, רך בפנים, תענוג.
תנו לו להתקרר קצת לפני שמתנפלים עליו. בתיאבון!