לחם סודה אירי עם זיתים
סוויט דולי
לחם סודה אירי עם זיתים, לחם ללא שמרם, ללא לישה ללא התפחה
Prep Time 20 minutes mins
Cook Time 40 minutes mins
Total Time 1 hour hr
Course מתכונים ללחם וחלות
Cuisine מטבח אירופאי
- חצי קילו קמח
- חצי כף סודה לשתייה
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית מלח
- 1 ו3/4 כוס ריוויון
- 1 כוס פרוסות זיתים ירוקים
שמים בקערה את הקמח עם הסודה לשתיה, סוכר מלח ומערבבים
מוסיפים את הריויון ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מוסיפים את הזיתים ומערבבים
מפזרים מעט קמח על משטח עבודה מעבירים את הבצק
ויוצרים כיכר לחם ארוכה
מצפים תבנית אפייה עם נייר אפייה, מניחים את הלחם בפנים
חורצים פסים בלחם
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות טורבו מכניסים את הלחם ואופים כארבעים דקות עד שהוא מוכן
מוציאים, ואפשר ישר לבצוע ולטעום. נהדר!
Keyword לחם סודה אירי עם זיתים