שמים במיקסר, קמח שמרים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים
מוסיפים לקערה: ביצים, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית
מוסיפים את החלב הפושר לאט לאט והמיקסר ממשיך לעבוד. בסוף מוסיפים את המלח
תנו למיקסר לעבוד כעשר דקות
תשחקו עם המהירות של המיקסר פעם יותר מהיר, פעם פחות, כדי שהבצק יתאחה היטב
כשהבצק נתלה על הוו לישה מוציאים מהתבנית
מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו
כשהבצק מוכן, לשים אותו להוצאת האוויר ומחלקים לשלושה חלקים שווים
כל חלק מרדדים ולשים ומכינים רולדה ארוכה
מהרולדה הארוכה חותכים פיסות בצק מהן נכין את הלחמניות
מקמחים משטח עבודה שיהיה יותר נוח
לוקחים פיסת בצק, מרדדים אותה, מורחים בשוקולד ומגלגלים לשבלול
אפשרות נוספת- לרדד, למרוח שוקולד, לאסוף את הקצוות ולהכין כדור. תגלגלו את הכדור שיהיה חלק
ומעבירים לתבנית את כל הלחמניות שאנחנו מכינים
מכסים שמים בצד ונותנים ללחמניות שלנו לתפוח עוד כחצי שעה
כשהן שמנמנות ויפות, מורחים ביצה טרופה ולתנור
לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהן מוכנות