לחמניות בריוש ממולאות שוקולד

לחמניות בריוש ממולאות שוקולד רכות, מלאות בשוקולד, נהדרות

שתף
הדפסה
לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד
מה צריך

500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה
2 ביצים
3/4 כוס חלב

מילוי
שוקולד למריחה

1 ביצה טרופה

סירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון

מה צריך

500 גרם קמח
1 כף שמרים יבשים
רבע כפית מלח
חצי כוס סוכר
200 גרם חמאה
2 ביצים
3/4 כוס חלב

מילוי
שוקולד למריחה

1 ביצה טרופה

סירופ סוכר
1 כוס סוכר
1 כוס מים
1 כפית תמצית וניל
1 כפית מיץ לימון

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד הן פשוט חלום כי השילוב של בצק בריוש רך ועשיר עם מילוי שוקולד מתוק ומפנק הוא פשוט מושלם. הקיץ הוא תקופה נהדרת להכנת מאפי שמרים כי הבצק תופח יחסית מהר. כל ביס מהלחמניה שלנו שממולאת בשוקולד, חוויה חווייתית של טעמים ומרקמים.

ההכנה אינה מסובכת, אך דורשת מעט זמן וסבלנות. ניתן להכין את הבצק מראש, לילה לפני, ולמחרת לעבוד עם הבצק.

ניתן למלא את לחמניות הבריוש במגוון סוגי שוקולד, כגון שוקולד מריר, חלב או לבן, ואף להוסיף תוספות כמו אגוזים, פירות יבשים או שבבי שוקולד. אני הכנתי רק עם שוקולד ויצא חלום.

בואו לאינסטוש שלי – תראו בדיוק איך הכנתי
האינסטגרם של סוויטדולי

תראו את היפות שלנו לאחר האפייה

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

מי רוצה ביס?

לחמניות בריוש ממולאות שוקולד

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו82 כאן- מתכונים לווטצא'פ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן  מתכונים למייל

 

עוד מתכונים לעוגות עם שמרים כאן
מתכונים לעוגות שמרים

 

חלק הכנתי בצורת שבלולים וחלק כלחמניות סגורות כמו שאתם רואים בתמונה

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

2 קערות-בול נירוסטה מוזהבות להגשה 20 ס”מ

כל ביס חגיגה של רכות עם שוקולד. טעים ומופלא!

לחמניות בריוש ממולאות שוקולד

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

 

לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

סוויט דולי
לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד רכות ונהדרות
Prep Time 30 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 2 hours 30 minutes
Course מתכונים לעוגות שמרים
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 500 גרם קמח מנופה
  • 1 כף שמרים
  • 1 כפית מלח
  • חצי כוס סוכר
  • 200 גרם חמאה
  • 2 ביצים
  • 3/4 כוס חלב

מילוי

  • 2 כוסות ממרח שוקולד

זיגוג לאחר האפייה

  • חצי כוס סוכר
  • חצי כוס מים
  • 1 שקית סוכר וניל
  • חצי כפית מיץ לימון סחוט

Instructions
 

  • שמים במיקסר, קמח שמרים ומערבבים, מוסיפים סוכר ומערבבים
  • מוסיפים לקערה: ביצים, חמאה ונותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית
  • מוסיפים את החלב הפושר לאט לאט והמיקסר ממשיך לעבוד. בסוף מוסיפים את המלח
  • תנו למיקסר לעבוד כעשר דקות
  • תשחקו עם המהירות של המיקסר פעם יותר מהיר, פעם פחות, כדי שהבצק יתאחה היטב
  • כשהבצק נתלה על הוו לישה מוציאים מהתבנית
  • מעבירים את הבצק לתבנית משומנת ומתפיחים כשעה וחצי או עד שהבצק מכפיל את נפחו
  • כשהבצק מוכן, לשים אותו להוצאת האוויר ומחלקים לשלושה חלקים שווים
  • כל חלק מרדדים ולשים ומכינים רולדה ארוכה
  • מהרולדה הארוכה חותכים פיסות בצק מהן נכין את הלחמניות
  • מקמחים משטח עבודה שיהיה יותר נוח
  • לוקחים פיסת בצק, מרדדים אותה, מורחים בשוקולד ומגלגלים לשבלול
  • אפשרות נוספת- לרדד, למרוח שוקולד, לאסוף את הקצוות ולהכין כדור. תגלגלו את הכדור שיהיה חלק
  • ומעבירים לתבנית את כל הלחמניות שאנחנו מכינים
  • מכסים שמים בצד ונותנים ללחמניות שלנו לתפוח עוד כחצי שעה
  • כשהן שמנמנות ויפות, מורחים ביצה טרופה ולתנור
  • לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהן מוכנות

מכינים סירופ סוכר

  • שמים בסיר את כל המצרכים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עוד כחמש דקות וסוגרים את האש.

ציפוי העוגה עם זיגוג הסוכר

  • הסירופ צריך להיות קר, מוציאים את הלחמניות מהתנור ומורחים עליהם את סירופ הסוכר.
  • הן נהדרות, מושלמות, טעימות אש!
Keyword לחמניות בריוש ממולאות בשוקולד

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים