שמים בקערה את הקמח עם המלח ומערבבים
מוסיפים את השמרים ומערבבים
מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
אין צורך ללוש, פשוט מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
מעבירים או משאירים באותה תבנית ומכסים בניילון
משאירים את הבלילה בחוץ כשש שעות בלי לגעת בה
אחרי 6 שעות הבלילה תתפח
מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק עליו
פותחים את כדור הבצק ומיישרים
מחלקים את הבצק למלבנים
מקמחים היטב את הלחמניות שלנו
אחרי שחילקנו את הבצק למלבנים, כל מלבן בצק מקמחים ומעבירים לתבנית אפייה
מפזרים את הגב'טות בתבנית
חורצים פסים על הגב'טה ומפזרים מעט קמח
נותנים להם לנוח בחוץ עוד כחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הלחמניות שלנו
אופים כעשר עד 15 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם, אתם תראו שהן מוכנות
מוציאים, נותנים להם להתקרר והיידה - מוכנות! בתיאבון.