לחמניות ג'בטה מארבעה מצרכים בלבד מכינים בעשרים דקות. לחמניות ג'בטה ללא לישה. שמים את כל המצרכים בקערה אחת, מערבבים, נותנים לבצק שלנו לנוח ואחרי זה מכינים את הלחמניות. הכי קל הכי פשוט.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות כמה קל להכין
שתבינו את הטריק, שמים בקערה קמח, מלח, שמרים ומים ומערבבים. לא לשים עשר דקות, לא מתברברים, פשוט מערבבים הכל שתהייה בלילה אחידה. יש בצק? יופי. שמים את הכדור בצק שלנו בקערה ונותנים לו לנוח 6 שעות.
בצד ימין אתם יכולים לראות את הבצק לפני ההתפחה ובצד שמאל אחרי

עברו שש שעות, פותחים את הבצק ומחלקים למלבנים

וכאן השלב שאני מודה שעשיתי ניסוי. חלק מהבצק פשוט חתכתי למלבנים ושמתי בתבנית, וחלק רידדתי, לשתי, הכנתי לחמניות שמנמנות (הארבע השמנמנות) וחלק פשוט חתכתי ושמתי בתבנית, הם אלה עם החריצים והקמח.
במבחן התוצאה\ אל תתאמצו. הריבועים תפחו נהדר באפייה. לא צריך להתאמץ על הכנת לחמניות. מיותר.
מעבירים את הג'בטות לתבנית, אפשר לחרוץ, תפזרו קצת קמח ולתנור.

יצאו מושלמות!

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל


חוזרים לתכשיטים המהממים של מורן לאון
?פריטים חדשים בקולקציה עלו לאתר ולכם יש הטבה בלעדית ל-24 שעות שלא תירצו לפספס?
בקולקציה המרהיבה הזאת תמצאו מבחר תכשיטי כסף, צמידים, עגילים ושרשראות עדינות, וצמידי רצועות.
?תכשיטים ייחודיים שמושלמים לנשים ונערות,
וכמתנה עדינה לאירוע חגיגי לאישה, לבת, לנכדה, לנערת בת המצווה או לכלה.
? לא נפסיק לחגוג את החיים, אז בואו תחזקו ותעודדו את האהובות סביבכם עם מתנה מרהיבה לחורף.
גם תרימו לעצמכן את המורל, וגם תתמכו בעסק כחול לבן.
? כל הפריטים במהדורה מוגבלת אל תחכו שתכשיט שאהבתם ייחטף?.
לרכישה??
לקבלת ההטבה הקלידו קוד קופון: חורף חם
קולקציית היער הקפוא
לחמניות ג'בטה מ- 4 מצרכים בלבד, ללא לישה
קשות מבחוץ, רכות מבפנים – נהדרות!
אגב, הן נהדרות ביום האפייה, למחרת נעשות קצת קשות,
אבל סיבוב בטוסטר עשה אותן פריכות.
לחמניות ג'בטה מארבעה מצרכים בלבד

לחמניות ג'בטה מארבעה מצרכים בלבד
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 ורבע כוסות מים
Instructions
- שמים בקערה את הקמח עם המלח ומערבבים
- מוסיפים את השמרים ומערבבים
- מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד לבלילה אחידה
- אין צורך ללוש, פשוט מערבבים עד לקבלת בלילה אחידה
- מעבירים או משאירים באותה תבנית ומכסים בניילון
- משאירים את הבלילה בחוץ כשש שעות בלי לגעת בה
- אחרי 6 שעות הבלילה תתפח
- מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק עליו
- פותחים את כדור הבצק ומיישרים
- מחלקים את הבצק למלבנים
- מקמחים היטב את הלחמניות שלנו
- אחרי שחילקנו את הבצק למלבנים, כל מלבן בצק מקמחים ומעבירים לתבנית אפייה
- מפזרים את הגב'טות בתבנית
- חורצים פסים על הגב'טה ומפזרים מעט קמח
- נותנים להם לנוח בחוץ עוד כחצי שעה
- לתנור שחומם מראש ל 200 מעלות מכניסים את הלחמניות שלנו
- אופים כעשר עד 15 דקות, תלוי בחוזק התנור שלכם, אתם תראו שהן מוכנות
- מוציאים, נותנים להם להתקרר והיידה - מוכנות! בתיאבון.
אפשר לשים עליהם דברים לפני האפייה? לדוגמא עגבניות, בצל, עשבי תיבול
בהחלט. מה שאת אוהבת. כבר הכנתי בעבר.