בקערה מיקסר שמים קמח ושמרים ומערבבים עם וו לישה
מוסיפים את הסוכר והמיקסר ממשיך לעבוד
מוסיפים את החמאה והיוגורט והמיקסר ממשיך לעבוד
מוסיפים את המלח והחלב ונותנים למיקסר לערבל את העיסה כשבע דקות
העיסה מאד רכה ולא נתלת על וו הלישה
אחרי שבע-עשר דקות מפסיקים את פעולת המיקסר
הבצק רך מאד זה בסדר
מקמחים משטח עבודה ומעבירים את הבצק למשטח.
מכדררים את הבצק עם הקמח
מעבירים לקערה עם שמן את הבצק
שמים במקום חם שהבצק יתפח, מניחים לו כשעה וחצי
אחרי שעה וחצי מוציאים, מגלגלים לרולדה ארוכה וחותכים חתיכות בצק.
חותכים כ – 10-12 פיסות בצק. אם אתם בעניין של לשקול פחות כ-30 גרם ללחמניה.
כל חתיכה, מרדדים את הבצק, שמים באמצע מעט מהפרמזן ומכדררים לכדור עגול.
מעבירים את הלחמניה לקערת אפייה
מורחים את הלחמניות בביצה טרופה
מעבירים את הלחמניה לקערת אפייה
נותנים ללחמניות לתפוח עוד כחצי שעה
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הלחמניותואופים כחצי שעה.
מוציאים, מקררים מעט ואפשר ישר לחסל. בתיאבון.