יוצקים לקערה מים חמימים ומוסיפים את השמרים ומערבבים
מוסיפים סוכר ומערבבים
ממיסים את הנטורינה, יוצקים לתערובת ומערבבים
מוסיפים ביצה ומלח ומערבבים
מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים, לא לשים, לא מיקסר פשוט מערבבים לעיסה אחידה
כשהעיסה אחידה, מוסיפים את הזיתים ומערבבים שוב
משמנים תבנית, יוצרים כדורים ושמים אחד ליד השני בתבנית
תשאירו רווחים בין הלחמניות כי הן תופחות
כשהתבנית מלאה בלחמניות, מכסים ומתפיחים כעשרים דקות עד חצי שעה
אחרי שהזמן עבר, מורידים את הכיסוי ויש לנו לחמניות שמנמנות ויפות
מורחים בשמן את הלחמניות מעל ומפזרים קצת שומשום
לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהן מוכנות
מוציאים, טועמים ואומרים - הופה! יש לנו לחמניות טעימות. בתיאבון!