לחמניות לקיץ בעשרים דקות

לחמניות לקיץ בעשרים דקות שמתאימות לים, לבריכה, לפיקניקים, רכות וטעימות.

שתף
הדפסה
לחמניות לקיץ בעשרים דקות
מה צריך

1 כוס מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
25 גרם נטורינה
1 ביצה
רבע כפית מלח
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס פרוסות זיתים

מה צריך

1 כוס מים חמימים
1 כף שמרים יבשים
2 כפות סוכר
25 גרם נטורינה
1 ביצה
רבע כפית מלח
3 כוסות קמח רגיל
1 כוס פרוסות זיתים

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

לחמניות לקיץ בעשרים דקות יהיו הפתרון המושלם שלכם לקחת לפיקניקים, לבריכה או לים. הפתרון הקל להכנת לחמניות נהדרות שהן כמובן פרווה. הכנתי את הלחמניות עם נטורינה שגרמה להן להיות רכות וטעימות.

כשהילדים עוד במיטה, מכינים את הלחמניות, נותנים להן התפחה של עשרים דקות ולתנור. הילדים מתעוררים ויש לכם יופי של לחמניות לקחת לים או לבריכה, או לארוחת בוקר נהדרת.

לא מבלים שעות במטבח, לא מפעילים מיקסר, מערבבים הכל בקערה אחת ויש לכם פתרון מושלם כשרוצים לחם טרי בלי הרבה מאמץ.

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

מצאתי לכם את הפתרון הנהדר להכנת לחמניות מהירות וטעימות, בלי מאמץ. כמו שאמרתי, לא מפעילים מיקסר, מערבבים הכל בקערה אחת.

אני הוספתי זיתים שחורים ללחמניות שיהיו יותר מעניינות, אפשר כמובן להכין אותם ללא זיתים, או אם תרצו זיתים ירוקים.

מחפשים להכין לחם טרי, מהיר וטעים? בבקשה, הלחמניות הנהדרות שלנו מוכנות.

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ

ניתן להכין את הלחמניות בתבנית,
שמים את הבצק, מניחים את המגש ולתנור.

מחפשים עוד מתכונים ללחם ולחמניות? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

 

הפרסום בשיתוף “שימרית”

 

לחמניות לקיץ בעשרים דקות

סוויט דולי
לחמניות לקיץ בעשרים דקות שאפשר להכין לפיקניק, לים או לבריכה
Prep Time 20 minutes
Cook Time 30 minutes
Total Time 48 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 כוס מים חמימים
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 2 כפות סוכר
  • 25 גרם נטורינה
  • 1 ביצה
  • רבע כפית מלח
  • 3 כוסות קמח רגיל
  • 1 כוס פרוסות זיתים

Instructions
 

  • יוצקים לקערה מים חמימים ומוסיפים את השמרים ומערבבים
  • מוסיפים סוכר ומערבבים
  • ממיסים את הנטורינה, יוצקים לתערובת ומערבבים
  • מוסיפים ביצה ומלח ומערבבים
  • מוסיפים את הקמח לתערובת ומערבבים, לא לשים, לא מיקסר פשוט מערבבים לעיסה אחידה
  • כשהעיסה אחידה, מוסיפים את הזיתים ומערבבים שוב
  • משמנים תבנית, יוצרים כדורים ושמים אחד ליד השני בתבנית
  • תשאירו רווחים בין הלחמניות כי הן תופחות
  • כשהתבנית מלאה בלחמניות, מכסים ומתפיחים כעשרים דקות עד חצי שעה
  • אחרי שהזמן עבר, מורידים את הכיסוי ויש לנו לחמניות שמנמנות ויפות
  • מורחים בשמן את הלחמניות מעל ומפזרים קצת שומשום
  • לתנור שחומם ל 180 מעלות מכניסים את הלחמניות ואופים כשלושים דקות עד שהן מוכנות
  • מוציאים, טועמים ואומרים - הופה! יש לנו לחמניות טעימות. בתיאבון!
Keyword לחמניות לקיץ בעשרים דקות

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
2 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות
אורית
אורית
1 שנה לפני

אפשר להפוך אותן למתוקות?למשל במקום זיתים להוסיף שוקולד צ'יפס?

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים