שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים
מוסיפים שמרים ומערבבים
יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
מכסים בניילון נצמד ושוכחים לשש שעות.
משאירים את הקערה בחוץ
אחרי שש שעות מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
מקמחים משטח ומעבירים את העיסה
היא רכה ונהדרת לעבודה. תאספו קצת את הקמח ממשטח העבודה
תכינו רולדה ארוכה ותחתכו ל -8-9 חתיכות
כל חתיכה מגלגלים ללחמניה עגולה ושמים בתבנית
ככה מכינים את כל הלחמניות
מורחים מים על הלחמניות
מפזרים מעל שומשום או פרג או כל דבר אחר שאוהבים
תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים
אופים כעשרים דקות - שלושים דקות עד שהלחמניות משחימות
הן קרסטיות מבחוץ רכות מבפנים ושאלוהי הקלוריות יהיו איתנו אחרי הביס הראשון
תהנו!!