לחמניות ללא לישה פרווה מארבעה מצרכים בלבד הן גם לחמניות טבעוניות. לחמניות קלות להכנה שאתם תאהבו להכין.
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים את הלחמניות
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
בפעם הקודמת הכנתי לחם ללא לישה מקמח כוסמין מלא ואמרתי אם הכנתי לחם, למה לא נכין לחמניות?
אז הפעם הכנתי עם קמח רגיל, אבל כן בהחלט אפשר להכין גם באותו תהליך בדיוק עם קמח כוסמין.
הטריק ההיסטרי של הלחמניות ללא לישה זה שלא צריך ללוש. שמים בקערה את המצרכים ומערבבים הכל ביחד.
מערבבים 2-3 דקות עד שיש לנו בצק ומשאירים בקערה. זהו, לא נוגעים שש שעות. משאירים בחוץ.

אחרי שש שעות חוזרים ומה רואים?
שהבצק תפח. מעולה.
מוציאים לשים קצת ומחלקים ללחמניות

אני העברתי את הלחמניות לתבנית,
פיזרתי מעל חלק עם פרג, חלק עם שומשום,
תוכלו לראות בסרטון שלמעלה בדיוק איך הכנתי
ועם מספריים גזרתי את הבצק שיהיו צורות.
מכניסים לתנור, מחכים בסבלנות
וכשהן יוצאות אי אפשר שלא לטעום מהן.
נ ה ד ר ו ת!

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 68 – מתכונים לווטצאפ
כדי שהמאכלים שלכם יצאו נהדרים
סידרתי לכם דיל מיוחד לכד שקילה.
במהלך סופהשבוע פירסמתי
אבל לכם מגיע מחיר כולל משלוח – 99 ש"ח בלבד!
קשות מבחוץ עם קרסט הורס
רכות מבפנים.
מוכנות לאכילה מיידית.
לא צריך לחכות, והאמת גם לא צריך.
רוצים להנות ממבחר של סלטים?
הספר הדיגיטלי שלי מחכה לכם כאן
סלטים – הספר הדיגיטלי
עוד המון מתכונים ללחם וחלות תמצאו כאן
מתכונים ללחם וחלות
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אני הכנתי פעם אחת ובערב כבר הכנתי סיבוב נוסף,
כי הן עפו!
היו פשוט מצויינות.
היידה, מחכה לתמונות שלכן איך הצליח לכן אש!

לחמניות ללא לישה פרווה
לחמניות ללא לישה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כפית שמרים
- אחת ורבע כוסות מים פושרים
Instructions
- שמים בקערה קמח ומלח ומערבבים
- מוסיפים שמרים ומערבבים
- יוצקים מים ומערבבים קלות לעיסה אחידה
- הבלילה נעשית סמיכה קלות אבל לא גושית.
- מכסים בניילון נצמד ושוכחים לשש שעות.
- משאירים את הקערה בחוץ
- אחרי שש שעות מוציאים את העיסה שתפחה בינתיים מהקערה,
- מערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- מקמחים משטח ומעבירים את העיסה
- היא רכה ונהדרת לעבודה. תאספו קצת את הקמח ממשטח העבודה
- תכינו רולדה ארוכה ותחתכו ל -8-9 חתיכות
- כל חתיכה מגלגלים ללחמניה עגולה ושמים בתבנית
- ככה מכינים את כל הלחמניות
- מורחים מים על הלחמניות
- מפזרים מעל שומשום או פרג או כל דבר אחר שאוהבים
- תנור שחומם מראש ל – 225 מכניסים את התבנית ואופים
- אופים כעשרים דקות - שלושים דקות עד שהלחמניות משחימות
- הן קרסטיות מבחוץ רכות מבפנים ושאלוהי הקלוריות יהיו איתנו אחרי הביס הראשון
- תהנו!!