לסיר יוצקים שמנת מתוקה, חלב, סוכר וסולת ומבשלים לאט לאט תוך כדי ערבוב את התערובת להסמכה
אמרתי לאט! לערבב לאט יקח לכם יותר מעשר דקות אל תגידו לא אמרתי, אבל ככה התערובת שלכם תהייה מושלמת.
תשימו לב שהסולת לא ידבק לתחתית הסיר, לערבב אמרתי!
כשרואים בעבוע והתערובת מסמיכה, יוצקים בזהירות על שערות הקדאיף כף אחרי כף את כל התערובת.
מעבירים למקרר לשלוש שעות לפחות להתייצבות
לאחר ששכבת הסולת מוכנה, מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר לקצף אוורירי.
מוציאים את התבנית מהמקרר ומצפים מעל עם שכבת הקצפת.
על שכבת הקצפת מפזרים פיסטוקים קלויים.
ניתן לצקת את הסירופ על השמנת המתוקה או בעת ההגשה כל אחד יוצק לו את הכמות שהוא אוהב. בתיאבון!