Go Back Email Link
מאפה קדאיף עם מנגולד וגבינות

מאפה קדאיף עם מנגולד וגבינות

סוויט דולי
מאפה קדאיף עם מנגולד וגבינות פריך ומתפצח בפה מושלם בטעמו
Prep Time 30 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 1 hour 10 minutes
Course מתכונים לשבועות
Cuisine מטבח יווני

Ingredients
  

  • 1 חבילה בצק קדאיף של שימרית
  • 1 בצל
  • 5 כפות שמן
  • 6 עלי מנגולד
  • 100 גרם גבינה בולגרית מלוחה
  • 1 כוס גבינה צהובה
  • 1 כוס מוצרלה מגורדת
  • חצי כוס שמן זית

Instructions
 

  • שוטפים את עלי המנגולד היטב מייבשים וקוצצים דק
  • יוצקים שמן למחבת מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל
  • מוסיפים את עלי המנגולד ומאדים אותם כמה דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם
  • מקררים את עלי המנגולד
  • מוסיפים את הגבינות ומערבבים הכל ביחד
  • פותחים את חבילת הקדאיף חותכים ומפוררים את השערות היטב בין הידיים
  • משמנים את שערות הקדאיף היטב
  • משמנים תבנית ומעבירים את שערות הקדאיף המושמנות לתבנית
  • משטחים את השכבה הראשונה היטב
  • מעבירים את תערובת המנגולד והגבינות ומכסים את כל התבנית
  • מפוררים ומשמנים את השערות ומכסים את שכבת המנגולד
  • משמנים קצת עם שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות את התבנית
  • אופים כארבעים דקות עד שהמאפה משחים
  • בודקים אם נאפה גם מתחת ואם א אופים עד שהשערות משחימות
  • מוציאים ומגישים חם! חג שמח !
Keyword מאפה קדאיף עם מנגולד וגבינות