שוטפים את עלי המנגולד היטב מייבשים וקוצצים דק
יוצקים שמן למחבת מוסיפים קוביות בצל ומאדים את הבצל
מוסיפים את עלי המנגולד ומאדים אותם כמה דקות עד שהעלים מאבדים מנפחם
מקררים את עלי המנגולד
מוסיפים את הגבינות ומערבבים הכל ביחד
פותחים את חבילת הקדאיף חותכים ומפוררים את השערות היטב בין הידיים
משמנים את שערות הקדאיף היטב
משמנים תבנית ומעבירים את שערות הקדאיף המושמנות לתבנית
משטחים את השכבה הראשונה היטב
מעבירים את תערובת המנגולד והגבינות ומכסים את כל התבנית
מפוררים ומשמנים את השערות ומכסים את שכבת המנגולד
משמנים קצת עם שמן זית ומכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות את התבנית
אופים כארבעים דקות עד שהמאפה משחים
בודקים אם נאפה גם מתחת ואם א אופים עד שהשערות משחימות
מוציאים ומגישים חם! חג שמח !