את שעועית המש משרים לילה לפני במים
בבוקר, מסננים את המים
יוצקים שמן לסיר, חותכים את הבצל לריבועים ומטגנים את הבצל עד לקבלת גוון שחום.
אבל ממש שחום, זה מה שעושה את העבודה
מוסיפים את המש והאורז ומערבבים הכל ביחד עם הבצל
מטגנים כמה שניות ומוסיפים מים, מלח, פלפל וכורכום
מביאים את הסיר לרתיחה, מנמיכים את האש
מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה, ארבעים דקות עד שהמש והאורז רכים
פותחים מכסה, מערבבים הכל ביחד, אם צריך עוד טיפת מים מוסיפים
שמים מגבת מטבח, סוגרים את הסיר ושמים בצד.
אחרי כעשרים דקות אפשר לפתוח את הסיר ולהתחיל לאכול. בתיאבון.