בקערת המיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים כדקה.
מוסיפים את המלח ועוד סיבוב במיקסר
עכשיו נוסיף את יתר החומרים בזמן שהמקסר עובד: ביצים, נטורינה ובסוף את המים
בשלב הזה אתם נותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית
עד שכל הבצק נהפך לעיסה אחידה לפחות עוד כעשר דקות
אחרי חמש דקות עוצרים את פעולת המיקסר,
יש לאסוף את הבצק מקערת הבצק ועוד חמש דקות עבודה במיקסר
עד שהבצק כולו אחיד והמרקם שלו אחיד
אחרי שהבצק רך ונעים, מעבירים לקערה משומנת, מכסים בניילון נצמד ונותנים לבצק לתפוח כשעה עד שעה וחצי
בינתיים מכינים את המילוי.
מערבבים את ממרח התמרים עם האגוזים, סוכר וניל והקינמון לעיסה אחידה.
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים
מרדדים את הבצק שיהיה דק דק
מורחים על הבצק את תערובת התמרים עם האגוזים
מגלגלים לרולדה. מורחים על הרולדה ביצה טרופה
מניחים בתבנית להתפחה נוספת של כשעה
מכינים עוד שתי רולדות ושמים בתבנית אפייה
בינתיים מכינים סירופ סוכר אותו מרתיחים,ונותנים לו להתבשל כמה דקות ומורידים מהאש.
מחממים תנור ל – 180 מעלות
כשהתנור חם, אופים כחצי שעה עד שהבצק משחים
כשהרולדות יוצאות מהתנור, מורחים עליהם סירופ סוכרמחכים שהרולדות יתקררו ופורסים לפרוסות
אפשר לבזוק אבקת סוכר לפני ההגשה אבל הן טעימות מאד גם ככה
בתיאבון! תהנו