שמים בקערת מיקסר סוכר ביצים וסוכר וניל ומקציפים לקצף אוורירי.
ממיסים נטורינה, מוסיפים לתערובת יחד עם הדבש וסודה לשתיה ומערבבים הכל ביחד.
אם מכינים במיקסר מחליפים לוו לישה מוסיפים קמח ומערבבים הכל ביחד עד שהבצק מתאחד.
במידה ולשים ביד, מערבבים עד לקבלת בצק אחיד.
מעבירים למקרר לקירור של שעתיים שלוש לפחות.
מוציאים מהמקרר, מקמחים משטח עבודה ולשים את הבצק לרולדה ארוכה.
מחלקים את הבצק לתשעה כדורים, מכל כדור בצק מכינים שכבת בצק אחת.
כל כדור, מרדדים בין שני ניירות אפייה לבצק דק.
מסירים את נייר האפייה וקורצים עיגול בקוטר 22 עם תבנית עוגה.
את כל השאריות שומרים בצד, אופים אותם מהם נכין את הפירורים לעוגה.
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות טורבו, אופים כל שכבת בצק חמש דקות בדיוק.
שימו טיימר ותבדקו. הבצק צריך להיות שחום. להוציא ולהכניס את השכבה הבאה.
ככה אופים את כל השכבות.
מקררים את השכבות ומכינים את הסירופ.
מערבבים את הדבש עם המים הרותחים.
מקציפים שמנת עם הסוכר והאינסטנט פודינג לקצפת אוורירית.
הרכבת העוגה
מניחים שכבה ראשונה, מברישים סירופ על השכבה ומורחים שכבת קרם נדיבה.
ככה שכבה על שכבה 8 שכבות, שכבה על גבי שכבה של בצקעם קרם.
מצפים את כל העוגה בקצפת, למעלה ובכל הצדדים.
מפוררים את שכבת הבצק האחרונה ומקשטים איתה את העוגה.
שומרים את העוגה כשש שעות במקרר לפני ההגשה, העוגה מתרככת, הקרם נספג בעוגה והביס נהפך למושלם.
חג שמח אהובות ואהובים.