מכינים פודינג שוקולד אינסטנט פודינג שוקולד1 שמנת מתוקה1 כוס חלבמקציפים הכל ביחד ולאחר שהקצפת אוורירית מזליפים לכוסות ו
משכיבים את הכוסות על הצד ונותנים להם להתקרר כמה שעות
להכין גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד1 שמנת מתוקהמרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר.
אחרי כמה שעות שהגאנש התקרר מכינים את השכבה העליונה.
שמים בסיר קטן 1 שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר. מתחילים לערבב על אש קטנה עד שהשוקולדים נמסים.אין צורך להביא לרתיחה רק שהעיסה תהיה אחידה. ברגע שהכל נהפך לנוזל, להעביר את הסיר למקרר לפחות ל-4 שעות עד שיתקרר היטב.
אחרי לפחות 4 שעות להוציא מהמקרר את נוזל השוקולד להוסיף שמנת מתוקה ומקציפים הכל ביחד למוס
יוצקים לכוסות ומשכיבים אותם במקרר
להכין גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד1 שמנת מתוקהמרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר.
אחרי כמה שעות שהגאנש התקרר מכינים את השכבה העליונה.
שכבה עליונה1 שמנת מתוקה3 כפיות סוכר להקציף ולצקת מעל הגאנש. אפשר לקשט בשוקולד מריר מגורד.