מוס שוקולד מנחם בשלושה צבעים הכנתי לאנג'לינה ג'ולי
וככה התעוררה לה בבוקר האישה הכי יפה בעולם וגילתה שבעלה כבר לא בעלה.
זאת אומרת על הנייר כן אבל הוא כבר לא רק שלה.
נכון, כשהם נפגשו היא כבר לקחה אותו מאישה אחרת שזה בעיני ממש בעייתי אבל נניח לזה.
היא אהבה אותו עד כלות החושים, התחתנה איתו במיטב המחלצות לעיני הפאפרצ'י, ילדה ילדים, אימצה ילדים,
בנתה משפחה לתפארת הוליווד ובום. הוא לא שלה יותר.
ואני חושבת על אנג'לינה, כי זה לא משנה איך יקראו לך.
יכולים לקרא לך אנג'לינה, שמחה, מזל, מיכל או דפנה,
גם אם את הכי יפה בעולם ולמרות שמיליוני דולרים מרפדים לך את חשבון הבנק,
עדיין הלב שלך ישבר לרסיסים כשתגלי שבעלך בוגד בך.
ישבר? הצחקתם את אנג'לינה. יתנפץ. והיא מרוב כאב לא תדע מה לעשות עם עצמה.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו78כאן – מתכונים לווטצ'אפ
לא מאמינה שאנג'לינה מסתכלת על שוקולד
לא כל שכן נוגעת בו – איך שהיא נראית,
אבל אני פה בשביל להציע.
אין כמו מתוקים לנחמה.
מוס שוקולד שוכב, מרופד בשכבת גאנש ומצופה בקצפת לנחמה.
אתם יכולים להכין לא רק לנחמה
גם לערב חג המוס הזה חגיגי ומיוחד.
אז איך מכינים את מוס השוקולד ששוכב לו ככה על הצד?
בקלות. מכינים מוס מזליפים לכוסות
ומשכיבים על תבנית ביצים.
עוד מתכונים למוס שוקולד כאן
מתכונים למוס שוקולד
ואם שחיתות עד הסוף
מרפדים בשכבת גאנש ומקררים
אם אתם מחפשים עוד מתכונים לקינוחי כוסות
רק ללחוץ כאן – קינוחי כוסות
ואחרי שהכל מתקרר ממלאים בשמנת מתוקה.
כן. מתוקים הם סוג של נחמה.
קצת מריר הפוסט הזה
מוס שוקולד מנחם
אבל מהם חיינו אם לא מרירים ומתוקים בו זמנית?!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אם אתם מחפשים עוד מתכונים עם שוקולד רק ללחוץ כאן
קינוחים מושחתים
מוס שוקולד מנחם לאנג'לינה ג'ולי
מוס שוקולד מנחם בשלושה צבעים
סוויט דוליIngredients
מתכון לעצלנים
- 1 שקית אינסטנט פודינג שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה להקצפה
- 1 כוס חלב
מתכון למשקיענים
- 500 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד מריר
גאנש שוקולד
- 200 גרם שוקולד
- 250 מל שמנת מתוקה
Instructions
מתכון לעצלנים:
- מכינים פודינג שוקולד אינסטנט פודינג שוקולד1 שמנת מתוקה1 כוס חלבמקציפים הכל ביחד ולאחר שהקצפת אוורירית מזליפים לכוסות ו
- משכיבים את הכוסות על הצד ונותנים להם להתקרר כמה שעות
- להכין גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד1 שמנת מתוקהמרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר.
- אחרי כמה שעות שהגאנש התקרר מכינים את השכבה העליונה.
- שכבה עליונה1 שמנת מתוקה3 כפיות סוכרלהקציף ולצקת מעל הגאנש.אפשר לקשט בשוקולד מריר מגורד.
גירסת משקיעים
- שמים בסיר קטן 1 שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר. מתחילים לערבב על אש קטנה עד שהשוקולדים נמסים.אין צורך להביא לרתיחה רק שהעיסה תהיה אחידה. ברגע שהכל נהפך לנוזל, להעביר את הסיר למקרר לפחות ל-4 שעות עד שיתקרר היטב.
- אחרי לפחות 4 שעות להוציא מהמקרר את נוזל השוקולד להוסיף שמנת מתוקה ומקציפים הכל ביחד למוס
- יוצקים לכוסות ומשכיבים אותם במקרר
- להכין גאנש שוקולד:200 גרם שוקולד1 שמנת מתוקהמרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.בזהירות יוצקים על שכבת המוס שכבת גאנש וממשיכים להשכיב את הכוסות במקרר.
- אחרי כמה שעות שהגאנש התקרר מכינים את השכבה העליונה.
- שכבה עליונה1 שמנת מתוקה3 כפיות סוכר להקציף ולצקת מעל הגאנש. אפשר לקשט בשוקולד מריר מגורד.
- שיהיה לכם מתוק וטעים