Go Back Email Link
מיני בגט ללא לישה

מיני בגט ללא לישה

סוויט דולי
מיני בגט ללא לישה קריספי מבחוץ רך ואוורירי מבפנים
Prep Time 10 minutes
Cook Time 2 hours
Total Time 3 hours 10 minutes
Course מתכונים ללחם ולחמניות
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית מלח
  • 1 כף שמרים יבשים
  • כוס ורבע מים

Instructions
 

  • שמים בקערה את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים
  • מוסיפים את השמרים ומערבבים
  • מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
  • לא צריך להפעיל מיקסר, פשוט לערבב את הבצק עד שהוא מתאחד
  • את הקערה מכסים בניילון נצמד ומשאירים בחוץ שלוש שעות
  • בשלוש שעות האלה הבצק בקערה תופח
  • מוציאים את הבצק ומעבירים למשטח מקומח
  • מרדדים את הבצק ומכינים רולדה ארוכה
  • חותכים את הרולדה שלנו לחמישה או שישה חלקים
  • על המשטח המקומח לשים כל פיסת בצק ויוצרים בגט קטן
  • ככה מכינים את כל המיני בגטים שלנו
  • מניחים את הבגטים בתבנית אפייה
  • מקמחים את המיני בגטים מלמעלה בקמח
  • עם סכין חורצים פסים לאורך הבגטים
  • מחממים תנור ל 220 מעלות
  • על תבנית האפייה מפזרים קרח כדי שהבגטים שלנו יהיו קרנצ'ים ופריכים
  • מניחים את תבנית האפייה על הקרח
  • אופים כשלושים דקות עד שהבגטים משחימים
  • מוציאים, עושים פו-פו כי אי אפשר להתאפק וטועמים. תהנו. בתיאבון.
Keyword מיני בגט ללא לישה