שמים בקערה את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים
מוסיפים את השמרים ומערבבים
מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
לא צריך להפעיל מיקסר, פשוט לערבב את הבצק עד שהוא מתאחד
את הקערה מכסים בניילון נצמד ומשאירים בחוץ שלוש שעות
בשלוש שעות האלה הבצק בקערה תופח
מוציאים את הבצק ומעבירים למשטח מקומח
מרדדים את הבצק ומכינים רולדה ארוכה
חותכים את הרולדה שלנו לחמישה או שישה חלקים
על המשטח המקומח לשים כל פיסת בצק ויוצרים בגט קטן
ככה מכינים את כל המיני בגטים שלנו
מניחים את הבגטים בתבנית אפייה
מקמחים את המיני בגטים מלמעלה בקמח
עם סכין חורצים פסים לאורך הבגטים
מחממים תנור ל 220 מעלות
על תבנית האפייה מפזרים קרח כדי שהבגטים שלנו יהיו קרנצ'ים ופריכים
מניחים את תבנית האפייה על הקרח
אופים כשלושים דקות עד שהבגטים משחימים
מוציאים, עושים פו-פו כי אי אפשר להתאפק וטועמים. תהנו. בתיאבון.