מיני בגט ללא לישה, הלהיט שלכם לארוחת הערב. דרך קלה, מהירה ומהנה ליהנות מלחם טרי, איכותי וטעים. בואו תפתיעו את המשפחה עם בגטים קטנים ונהדרים. קרנצ'ים מבחוץ פריכים מבפנים, נהדרים!
לא צריך כלים מיוחדים וההכנה קלה במיוחד. קערה אחת, מים קמח, מלח ושמרים ומערבבים בקערה.
אין צורך ללוש במיקסר המון זמן. שמים בקערה מערבבים ונותנים לבצק לנוח. אחרי המנוחה, מכינים את הבגטים ולתנור.
הם קשים מבחוץ, אוורירים מבפנים, צורתם הקטנה והחמודה של מיני בגט הופכת אותם לאטרקטיביים במיוחד, והם מושלמים להגשה בארוחות או לאירוח.
הכנתי לכם סרטון שלב אחרי שלב איך מכינים את הבגטים האלה. בבקשה
מיני בגטים פריכים מבחוץ אוורירים ורכים מבפנים
מיני בגט ללא לישה קטנים וקלים לאכילה, מה שהופך אותם לפתרון נוח לארוחות ילדים או לארוחות קלות. והכי חשוב – ניתן לשמור מיני בגט ללא לישה במקפיא ולהפשיר אותם לפי הצורך.
חשוב שתדעו, הבגטים טעימים אש באותו היום, למחרת הם כבר לא קרנצ'ים אבל טעימים אחרי חימום בטוסטר.
תראו את היפים לפני שנכנסו לתנור
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אחרי האפייה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים מתכונים ללחם ולחמניות?
מתכונים ללחם ולחמניות
ותודה רבה לגילה ששלחה תמונה
מיני בגט, פריכים, קרנצ'ים נהדרים!
בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הורדנו את המחיר
מיני בגט ללא לישה
מיני בגט ללא לישה
סוויט דוליIngredients
- 3 כוסות קמח
- 1 כפית מלח
- 1 כף שמרים יבשים
- כוס ורבע מים
Instructions
- שמים בקערה את הקמח, מוסיפים מלח ומערבבים
- מוסיפים את השמרים ומערבבים
- מוסיפים את המים ומערבבים הכל ביחד לעיסה אחידה
- לא צריך להפעיל מיקסר, פשוט לערבב את הבצק עד שהוא מתאחד
- את הקערה מכסים בניילון נצמד ומשאירים בחוץ שלוש שעות
- בשלוש שעות האלה הבצק בקערה תופח
- מוציאים את הבצק ומעבירים למשטח מקומח
- מרדדים את הבצק ומכינים רולדה ארוכה
- חותכים את הרולדה שלנו לחמישה או שישה חלקים
- על המשטח המקומח לשים כל פיסת בצק ויוצרים בגט קטן
- ככה מכינים את כל המיני בגטים שלנו
- מניחים את הבגטים בתבנית אפייה
- מקמחים את המיני בגטים מלמעלה בקמח
- עם סכין חורצים פסים לאורך הבגטים
- מחממים תנור ל 220 מעלות
- על תבנית האפייה מפזרים קרח כדי שהבגטים שלנו יהיו קרנצ'ים ופריכים
- מניחים את תבנית האפייה על הקרח
- אופים כשלושים דקות עד שהבגטים משחימים
- מוציאים, עושים פו-פו כי אי אפשר להתאפק וטועמים. תהנו. בתיאבון.
?נראה מדהים אפשר להשתמש בקמח כוסמין לבן
בהחלט!