מחממים בסיר את הקרם קוקוס עם השמנת הצמחית והסוכר ומערבבים
בכוס מים מערבבים את הקורנפלור עד שאין אבקה ויוצקים לסיר עם הקרם קוקוס והשמנת
מוסיפים כפית מי ורדים ומערבבים
מערבבים הכל ביחד כל הזמן, לא מפסיקים כדי שלא יהיו גושים, לאט לאט המלבי שלנו מסמיך
הוא יהיה כמו טחינה, כשהוא מסמיך, מורידים מהאש
בינתיים מכינים את התפוחים, מקלפים את התפוחים, חותכים לריבועים קטנים
אפשר לשמור בינתיים בקערה עם מים שלא ישחירו
במחבת שמים את הנטורינה עם הסוכר והקינמון ומערבבים עד שהנטורינה נמסה
מוסיפים את קוביות התפוחים ומבשלים לאט לאט עד שהתפוחים משנים את צבעם ונעשים חומים
כשהתפוחים חומים מורידים מהאש ונותנים להם להתקרר
יוצקים את המלבי לכוסות ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים שלוש, כדי שהמלבי יתייצב
אחרי שלוש שעות כשהמלבי מתייצב שמים את התפוחים מעל
על התפוחים אפשר לפזר מעט קוקוס
רוצים להוסיף פיסטוק לתערובת התפוחים?
לוקחים חופן פיסטוקים קלופים שוברים אותם ומערבבים עם התפוחים ושמים על המלבי מעל
שיהיה חג שמח וטעים!