מלבי פרווה עם תפוחים קינוח לראש השנה, קינוח מושלם וקל הכנה לחג! היתרון העצום אפשר להכין מראש, ואין שום בעיה לשמור אותו במקרר שלושה או ארבעה ימים, חשוב רק תכסו את המלבי.
בעבר הכנתי סחלב טבעוני, שזה תכלס כמו מלבי רק שהסחלב חם והמלבי קר. בואו תראו את דרך ההכנה, ככה תכינו את המלבי.
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם ולראות איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
מלבי פרווה לחג הוא מושלם, הוא מרהיב ביופיו, חגיגי וכולם יכולים להנות ממנו אחרי הארוחה. קינוח מתוק, ונהדר, עם תפוחים שהם כמובן מסימני החג.
יש לי כמה הערות וטיפים חשובים להכנה.
אני הוספתי לתערובת קרם הקוקוס שמנת צמחית שהיא בעצמה כבר מתוקה. לכן ממליצה לכם לשים רק רבע כוס סוכר ואולי אפילו פחות שהמלבי לא יהיה מתוק מדי.
גם עם מי הורדים בזהירות, כפית ממש קטנה שלא יהיה טעם של יותר מדי מי ורדים.
אני לא שמתי בכוונה סירופ מלבי אדום למעלה, כדי להשוות למלבי אווירה חגיגית.
כשאתם מכינים את המלבי, כל הזמן לערבב שלא יהיו גושים עד שבסוף זה יהיה כמו טחינה סמיכה.
את התפוחים הכנתי עם נטורינה, סוכר וקינמון ,
תנו להם להתבשל לאט על אש נמוכה
עד שהתפוחים משנים את צבעם לחום
כמו פה בתמונה
בואו לאינסטוש שלי תוכלו לראות בלייב
איך הכנתי את התפוחים
עוד מתכונים לקינוחים לראש השנה תמצאו כאן
קינוחים לראש השנה
אחרי שהמלבי מתייצב מפזרים את התפוחים מעל
ואפשר להוסיף קצת קוקוס לצבע
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ
אפשר לשדרג גם את התפוחים,
תוסיפו פיסטוקים קצוצים, תערבבו עם תפוחים
והנה עוד כוס מפוארת ויפה לחג.
מבצע מיוחד לראש השנה עם כותש שום מקצועי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מלבי פרווה עם תפוחים קינוח מושלם! לראש השנה
מלבי פרווה עם תפוחים קינוח לראש השנה
מלבי פרווה עם תפוחים קינוח לראש השנה
סוויט דוליIngredients
- 400 גרם קרם קוקוס
- 250 מל שמנת צמחית
- רבע כוס סוכר
- 1 כוס מים
- חצי כוס קורנפלור
- 1 כפית מי ורדים
- 2 תפוחים
- 25 גרם נטורינה
- 2 כפות סוכר חום
- 1 כפית קינמון
Instructions
הכנת המלבי
- מחממים בסיר את הקרם קוקוס עם השמנת הצמחית והסוכר ומערבבים
- בכוס מים מערבבים את הקורנפלור עד שאין אבקה ויוצקים לסיר עם הקרם קוקוס והשמנת
- מוסיפים כפית מי ורדים ומערבבים
- מערבבים הכל ביחד כל הזמן, לא מפסיקים כדי שלא יהיו גושים, לאט לאט המלבי שלנו מסמיך
- הוא יהיה כמו טחינה, כשהוא מסמיך, מורידים מהאש
- בינתיים מכינים את התפוחים, מקלפים את התפוחים, חותכים לריבועים קטנים
- אפשר לשמור בינתיים בקערה עם מים שלא ישחירו
- במחבת שמים את הנטורינה עם הסוכר והקינמון ומערבבים עד שהנטורינה נמסה
- מוסיפים את קוביות התפוחים ומבשלים לאט לאט עד שהתפוחים משנים את צבעם ונעשים חומים
- כשהתפוחים חומים מורידים מהאש ונותנים להם להתקרר
- יוצקים את המלבי לכוסות ומכניסים למקרר לפחות לשעתיים שלוש, כדי שהמלבי יתייצב
- אחרי שלוש שעות כשהמלבי מתייצב שמים את התפוחים מעל
- על התפוחים אפשר לפזר מעט קוקוס
- רוצים להוסיף פיסטוק לתערובת התפוחים?
- לוקחים חופן פיסטוקים קלופים שוברים אותם ומערבבים עם התפוחים ושמים על המלבי מעל
- שיהיה חג שמח וטעים!