במידה ומחליטים להוסיף בשר טלה מתחילים עם בישול בשר הטלה.
בסיר עם תחתית עבה צורבים את בשר הטלה מכל הצדדים.
לאחר שצורבים, מוסיפים מים עד גובה 3/4,
מוסיפים הגזר התבלינים, עלי דפנה ומבשלים כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
מוסיפים הגזר התבלינים, עלי דפנה ומבשלים כשעתיים עד שהבשר מתרכך.
לאחר שהשחימו שמים בצד.
במחבת מטגנים בצל ומוסיפים את הבשר הטחון.
עם מזלג מפוררים כל הזמן את הבשר.
מוסיפים את פלפל מלח ושום ומערבבים כל הזמן ומפוררים עד שהבשר מוכן.
מכינים את האורז. בסיר נפרד מטגנים את האורז מעט בשמן.
מוסיפי הנוזלים, כורכום ומלח ומביאים לרתיחה.
מנמיכים את האש ומבשלים כשלושים עד ארבעים דקות עד שהאורז מוכן.
אחרי שהאורז מוכן, מרימים המכסה, מכסים את האורז עם מגבת מטבח וסוגרים המכסה שוב.
המגבת סופחת את הנוזלים המיותרים והאורז יוצא "אחד אחד".
מגישים לשולחן: בקערה רחבה שמים את האורז ומעל את הבשר הטחון.
אם רוצים מוסיפים גם את בשר הטלה.