בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים כדקה.
מוסיפים את המלח ועוד סיבוב במיקסר.
מוסיפים את הנטורינה והמים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות
עד לקחת בצק רך שהבצק נתלה על וו הלישה
מוסיפים לתערובת את הגבינה והזיתים ונותים לבצק להתערבב לעיסה אחידה
מעבירים את הבצק לקערה משומנת ושמים להתפחה כשעה או יותר
כשהבצק תפח מעבירים למשטח עבודה ומשטחים
מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שיהיה יותר קל לעבוד איתו
כדור אחד מהבצק מרדדים עם מערוך לא דק מדי
את המשטח מחלקים לחמישה חלקים
כל משטח מגלגלים לרולדה ומגלגלים למקל ארוך
ככה מכינים את כל המקלות
שמים בתבנית אפייה ונותנים למקלות לנוח עוד כ-30 דקות
לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות
מוציאים מהתנור ומורחים על הפלוטים שלנו שמן זית
ואו כמה שהם טעימים! תהנו!