מקלות גבינה וזיתים פלוטים ממכרים הם כל כך טעימים, אחרי שתכינו פעם אחת לא תפסיקו להכין!
אחרי שהכנתי אותם, השארתי במטבח וכל מי שעבר לא הפסיק לנשנש אותם, מזהירה מראש הם ממכרים.
הכנתי לכם סרטון בדיוק איך הכנתי בואו לכאן
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
לא קונים יותר מקלות גבינה וזיתים,
מכינים בבית כמה שהם טעימים!
קודם כל מכינים בצק שמרים ובסוף
מוסיפים גבינה צהובה או קשקבל או אמנטל
וזיתים מגולענים.
אני הכנתי את הבצק שמרים עם נטורינה
למרות שהבצק חלבי
אחרי שהבצק יצא מההתפחה
חילקתי אותו לשלושה חלקים
מהם יצרתי את המקלות
מרדדים את הבצק חותכים לפסים
וכל פס מגלגלים לרולדה
ויוצרים מקל
חלק הכנתי ארוכים
חלק מקלות קצרים
מה שאתם אוהבים
אחרי שיצאו מהתנור
מרחתי עליהם שמן זית
הם היו להיט!
"למה?? את שולחת לי אותם?? אי אפשר להפסיק!"
לא רק שמקבלים גם מתלוננים!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן80 – מתכונים לווטצ'אפ
קוצץ חשמלי איכותי במיוחד
והמחיר כולל משלוח.
בואו תיכנסו למוצר תראו סרטון
ניתן לקצוץ באמצעותו מגוון ירקות, בשר ועשבי תיבול ולהכין רטבים וממרחים ועוד.
מקלות גבינה וזיתים
או פלוטים בפי העם
הורסים!
אחרי פעם אחת
לא תרצו לקנות יותר ותכינו בבית
טעימים – טעימים!
בואו תראו ביוטיוב איך הכנתי
סרטון קצר עם הדגמה שלב אחרי שלב.
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים לחם ולחלות כאן
מתכונים לחם וחלות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מקלות גבינה וזיתים פלוטים ממכרים
מקלות גבינה וזיתים פלוטים ממכרים
סוויט דוליIngredients
- 500 גרם קמח
- 1 כף שמרים יבשים
- 1 כף סוכר
- 1 כפית מלח
- 100 גרם נטורינה
- 1 כוס מים פושרים
- חצי כוס שמן זית
למילוי
- 250 גרם גבינה צהובה אמנטל או קשקשבל
- 1 כוס זיתים מגולענים
Instructions
- בקערת המיקסר עם וו לישה שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים כדקה.
- מוסיפים את המלח ועוד סיבוב במיקסר.
- מוסיפים את הנטורינה והמים ונותנים למיקסר לעבוד כעשר דקות
- עד לקחת בצק רך שהבצק נתלה על וו הלישה
- מוסיפים לתערובת את הגבינה והזיתים ונותים לבצק להתערבב לעיסה אחידה
- מעבירים את הבצק לקערה משומנת ושמים להתפחה כשעה או יותר
- כשהבצק תפח מעבירים למשטח עבודה ומשטחים
- מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שיהיה יותר קל לעבוד איתו
- כדור אחד מהבצק מרדדים עם מערוך לא דק מדי
- את המשטח מחלקים לחמישה חלקים
- כל משטח מגלגלים לרולדה ומגלגלים למקל ארוך
- ככה מכינים את כל המקלות
- שמים בתבנית אפייה ונותנים למקלות לנוח עוד כ-30 דקות
- לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כשלושים דקות
- מוציאים מהתנור ומורחים על הפלוטים שלנו שמן זית
- ואו כמה שהם טעימים! תהנו!